O fiyattaki telefonlarda o kadar taksit yapmanın tek yolu ihtiyaç kredisi falan çekip telefonu o parayla almak. Onda da baya faiz alırlar.Arkadaşlar merhabalar taksitle telefon alacağım fakat en az 6 veya 12 ay veya daha yüksek taksit sayısı ile alabilirim bu konu hakkında ne önerirsiniz ne yapmam gerekir?
İstediğim telefon modeli : iPhone 11
Ya ihtiyaç kredisi ya da Taşpınar evkur gibi yerlerden senet ile almak. 15 aya kadar senet yapıyorlar.Arkadaşlar merhabalar taksitle telefon alacağım fakat en az 6 veya 12 ay veya daha yüksek taksit sayısı ile alabilirim bu konu hakkında ne önerirsiniz ne yapmam gerekir?
İstediğim telefon modeli : iPhone 11
Vallahi hiç almadım. Olumlu veya olumsuz bir görüşüm yok.Evkurdan alınmaz diyorlar doğru mu?
kredi çek daha iyi çok bindiriyorlarEvkurdan alınmaz diyorlar doğru mu?
Banka kredi diyorsunuz yaniVallahi hiç almadım. Olumlu veya olumsuz bir görüşüm yok.
Ama telefon daha fazlaya geliyor. 7k’lık iPhone 11’e 9-10k isteyebilirler 12 ay için ama bu devirde kim kime senet ile telefon veriyor.
Başka seçeneği olmayan insanlar mecburen alıyor.
Bende şuan 11’den yazıyorum ama ben nakit almıştım. Ama senin durumun yoktur nakit almaya, kredi notun düşüktür kredi alamıyorsundur o zaman mecburen senet ile satılan yerlerden alıyorsun.
Ben Media Mark'tan Vodafone ile anlaşmalı olarak 12 ay faturama yansıtalacak şekilde taksitle Oppo telefon almıştım İphone 11 için geçerli mi bilmiyorum ama şansını deneyebilirsin.Arkadaşlar merhabalar taksitle telefon alacağım fakat en az 6 veya 12 ay veya daha yüksek taksit sayısı ile alabilirim bu konu hakkında ne önerirsiniz ne yapmam gerekir?
İstediğim telefon modeli : iPhone 11
Onlar maksimum 3 ay vade veriyor hocam. Çünkü direk telefon için aldığın için yasa gereği 3500₺ üstüne 3 ay taksit var.Ben Media Mark'tan Vodafone ile anlaşmalı olarak 12 ay faturama yansıtalacak şekilde taksitle Oppo telefon almıştım İphone 11 için geçerli mi bilmiyorum ama şansını deneyebilirsin.
En iyisi hem kredi puanında artar ileride lazım olursa rahat rahat çekiyorsuınBanada öyle geliyor kredi çekerek almak daha mantıklı