Taksitle Telefon Alma?

0xLa

80+
Reaksiyon skoru
99
Bütçe
8000
Arkadaşlar merhabalar taksitle telefon alacağım fakat en az 6 veya 12 ay veya daha yüksek taksit sayısı ile alabilirim bu konu hakkında ne önerirsiniz ne yapmam gerekir?

İstediğim telefon modeli : iPhone 11

Arkadaşlar merhabalar taksitle telefon alacağım fakat en az 6 veya 12 ay veya daha yüksek taksit sayısı ile alabilirim bu konu hakkında ne önerirsiniz ne yapmam gerekir?

O fiyattaki telefonlarda o kadar taksit yapmanın tek yolu ihtiyaç kredisi falan çekip telefonu o parayla almak. Onda da baya faiz alırlar.

Fibabanka kredisi, Vodafone vs gibi bir operatörden alma vs şekillerde yasal olarak maks 3 taksit yapabiliyorsun.

Ya ihtiyaç kredisi ya da Taşpınar evkur gibi yerlerden senet ile almak. 15 aya kadar senet yapıyorlar.

Evkurdan alınmaz diyorlar doğru mu?
Vallahi hiç almadım. Olumlu veya olumsuz bir görüşüm yok.
Ama telefon daha fazlaya geliyor. 7k’lık iPhone 11’e 9-10k isteyebilirler 12 ay için ama bu devirde kim kime senet ile telefon veriyor.
Başka seçeneği olmayan insanlar mecburen alıyor.
Bende şuan 11’den yazıyorum ama ben nakit almıştım. Ama senin durumun yoktur nakit almaya, kredi notun düşüktür kredi alamıyorsundur o zaman mecburen senet ile satılan yerlerden alıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: 0xLa
Evkurdan alınır fakat aşırı saçma olur. Taksit ya da kredi çekip iphone 11 almak. İyi kameraya ya da özelliklerinden birine ihtiyacın varsa değişir ama ben çok saçma.

• Beğen
vatanda 3 taksite kadar kredi faizsiz herhalde 6-10 istersen faiz oluyor ama çok cuzi olur. yada kredi kartın varsa nakit avans çekip orayı taksit yapabilirsin

Vallahi hiç almadım. Olumlu veya olumsuz bir görüşüm yok.
Ama telefon daha fazlaya geliyor. 7k’lık iPhone 11’e 9-10k isteyebilirler 12 ay için ama bu devirde kim kime senet ile telefon veriyor.
Başka seçeneği olmayan insanlar mecburen alıyor.
Bende şuan 11’den yazıyorum ama ben nakit almıştım. Ama senin durumun yoktur nakit almaya, kredi notun düşüktür kredi alamıyorsundur o zaman mecburen senet ile satılan yerlerden alıyorsun.
Banka kredi diyorsunuz yani

Ben Media Mark'tan Vodafone ile anlaşmalı olarak 12 ay faturama yansıtalacak şekilde taksitle Oppo telefon almıştım İphone 11 için geçerli mi bilmiyorum ama şansını deneyebilirsin.

Eğer ticari kredi kartınız var ise taksit ile alınıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Media Mark'tan Vodafone ile anlaşmalı olarak 12 ay faturama yansıtalacak şekilde taksitle Oppo telefon almıştım İphone 11 için geçerli mi bilmiyorum ama şansını deneyebilirsin.
Onlar maksimum 3 ay vade veriyor hocam. Çünkü direk telefon için aldığın için yasa gereği 3500₺ üstüne 3 ay taksit var.

• Beğen
Geri