Neler Yeni

Tanrının sonsuz gücü

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Yok ben sadece yazdım ne düşündüğü beni alakadar etmez sadece anlamadığım şey kendisiyle aynı fikirde olmayanlara neden aşağılar gibi gülücük emojisi attığı.
Gülücüğü aşağılamak gibi algılıyorsan o senin sorunun. Gidip güzelce araştırabilirsin. Konuya gelecek olursak, sen sadece kendi kitabını okumuş ve ha deyip korkuna saklanmışsın. Bütün dinleri araştırsan zaten şu anda bu sözleri söyleyecek seviyede olmazdın :) Yapmacık müslümanlığınız ile size bol şans dilerim. Özellikle şu ergen arkadaşına :) :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Gülücüğü aşağılamak gibi algılıyorsan o senin sorunun. Gidip güzelce araştırabilirsin. Konuya gelecek olursak, sen sadece kendi kitabını okumuş ve ha deyip korkuna saklanmışsın. Bütün dinleri araştırsan zaten şu anda bu sözleri söyleyecek seviyede olmazdın :) Yapmacık müslümanlığınız ile size bol şans dilerim. Özellikle şu ergen arkadaşına :) :)
Sen galiba önceki konuları görmedin
Yoksa benim 4 büyük kitabı ve gerekli filozofların kitaplarını okuduğumu bilirdin.
Sizin gibilerle yine tartıştım ve yine söylüyorum senle aynı fikirde değilim diye beni araştırmamakla itham ediyorsun.
Bu arada fikrini belirten birine kahkaha atmak onu aşağılamaktır.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Yoksa benim 4 büyük kitabı ve gerekli filozofların kitaplarını okuduğumu bilirdin.
Sizin gibilerle yine tartıştım ve yine söylüyorum senle aynı fikirde değilim diye beni araştırmamakla itham ediyorsun.
Kendi fikrini belirt, umurumda mı? Ama bana gelip, kendi fikrimi eleştirir isen ben de senin fikrini eleştiririm. Ancak sizin gibi aşağılamam :) Daha kanıtlayamadığınız şeylere biat ediyorsunuz. Kanıt var mı desek, yok şu yok bu deyip aradan sıyrılıyorsunuz. Hani araştırıyorum yıllardır, hiç varlığına dair bir ize bile rastlayamadım? Kanıtların yok ise susacaksın, benim kanıtlamama gerek yok zaten çünkü kanıtlanmamış bir şeyi söylüyorum değil mi? Aynen öyle, kanıtını sunarsan düşünebilirim :) Mesela tekrar ayı ikiye bölebilir veya denizi, bilirsin ya :D

Mehmet Anıl

80+ Silver
kendi kanıtlanmayan evrime inanıyordur kesin

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Kendi fikrini belirt, umurumda mı? Ama bana gelip, kendi fikrimi eleştirir isen ben de senin fikrini eleştiririm. Ancak sizin gibi aşağılamam :) Daha kanıtlayamadığınız şeylere biat ediyorsunuz. Kanıt var mı desek, yok şu yok bu deyip aradan sıyrılıyorsunuz. Hani araştırıyorum yıllardır, hiç varlığına dair bir ize bile rastlayamadım? Kanıtların yok ise susacaksın, benim kanıtlamama gerek yok zaten çünkü kanıtlanmamış bir şeyi söylüyorum değil mi? Aynen öyle, kanıtını sunarsan düşünebilirim :) Mesela tekrar ayı ikiye bölebilir veya denizi, bilirsin ya :D
İlk önce ben senin fikrini eleştirmedim.
2. Olarak sen ne bekliyorsun yaratıcıyı bilimsel olarak bulabileceğinimi.
Burada aklın ve mantığın devreye girmesi gerekir.
Ben evrendeki hiçbirşeyin tesadüfi var olmadığını savunurken sen herşeyin tesadüfen varolduğunu savunuyorsun.
Neden benimki mantıksızken seninki mantıklı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi kanıtlanmayan evrime inanıyordur kesin
Tek dayanakları o
Daha yasa olmamış bir teoriyi destekleyip desteklemeyenleri aşağılamak.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
senjn mantiginla dövme yapan insanlarin dovmeye ihtiyaci var ya da kolye takanlar ihtiyaci oldugu icin yapmasi gerek
İnsanlar buna "istek" duyuyor ya da kendilerini beğenmedikleri için kendilerini güzelleştirme ihtiyacı duyuyorlar. Yaptığımız her eylem bir ihtiyaca bağlanabilir.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
2. Olarak sen ne bekliyorsun yaratıcıyı bilimsel olarak bulabileceğini mi?
Ben evrendeki hiçbir şeyin tesadüfi var olmadığını savunurken sen her şeyin tesadüfen varolduğunu savunuyorsun.

Tek dayanakları o
Big Bang patlaması var, evrenin kusurlu olduğunu kendine bakarsan bile görebilirsin. O kadar soru sorardım ki, neyse gereksiz olacak. Boşu boşuna sizin gibi tipler ile uğraşıp zamanımı öldürmeyi düşünmüyorum. Daha sen bile kendi dilini düzgün bilmiyorsun, insan çabalar değil mi? O kadar kitap okudum diyorsun ama nedense kendi dilini düzgün yazamıyorsun? Gerçekten tuhaf ve hiç inandırıcı değil, neyse bu beni ilgilendirmez ama diline özen göster.

Mehmet Anıl

80+ Silver
2. Olarak sen ne bekliyorsun yaratıcıyı bilimsel olarak bulabileceğinimi.
Ben evrendeki hiçbirşeyin tesadüfi var olmadığını savunurken sen herşeyin tesadüfen varolduğunu savunuyorsun.

Tek dayanakları o
şimdi şey der evrim yasası var evrim teorisi evrimi açıklıyor falan körelmiş organlar listesinin günden güne azaldigini görüyorlar bunlar son çırpınışları evet belli başlı kanıtları var bazı kısımlarinin mikroevrim makroevrim ama ilk insan diye sunduklari fosillerin hepsi yalanlandi ve hepside amerikan bilim insanlari tarafindan hadi türkler müslüman evrime karşı diyorlar ateist bilim insanlaridami karşı ya da gerçek mi bu

İnsanlar buna "istek" duyuyor ya da kendilerini beğenmedikleri için kendilerini güzelleştirme ihtiyacı duyuyorlar. Yaptığımız her eylem bir ihtiyaca bağlanabilir.
alakası yok ben su içerim bazen ihtiyacım yok susamam günde 1 bardak bile içmem çoğu zaman ama içtiğim zamanda ihtiyacım olmuyor ayrica her cemal ve kemal sahibi kendi cemal ve kemalini göstermek ister belki risale okursan daha iyi kavrarsin

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Big Bang patlaması var, evrenin kusurlu olduğunu kendine bakarsan bile görebilirsin. O kadar soru sorardım ki, neyse gereksiz olacak. Boşu boşuna sizin gibi tipler ile uğraşıp zamanımı öldürmeyi düşünmüyorum. Daha sen bile kendi dilini düzgün bilmiyorsun, insan çabalar değil mi? O kadar kitap okudum diyorsun ama nedense kendi dilini düzgün yazamıyorsun? Gerçekten tuhaf ve hiç inandırıcı değil, neyse bu beni ilgilendirmez ama diline özen göster.
Ben sana bir şey anlatıyorum,sen bana düzgün cümle kurmuyorsun diyorsun.
Cidden sorun bu mu?
Ben sana mantıklı sorularla geldikçe sen karşı tarafa nefret püskürtüyorsun.
Boşa yormaya gerek yok.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
şimdi şey der evrim yasası var evrim teorisi evrimi açıklıyor falan körelmiş organlar listesinin günden güne azaldigini görüyorlar bunlar son çırpınışları evet belli başlı kanıtları var bazı kısımlarinin mikroevrim makroevrim ama ilk insan diye sunduklari fosillerin hepsi yalanlandi ve hepside amerikan bilim insanlari tarafindan hadi türkler müslüman evrime karşı diyorlar ateist bilim insanlaridami karşı ya da gerçek mi bu

alakası yok ben su içerim bazen ihtiyacım yok susamam günde 1 bardak bile içmem çoğu zaman ama içtiğim zamanda ihtiyacım olmuyor ayrica her cemal ve kemal sahibi kendi cemal ve kemalini göstermek ister belki risale okursan daha iyi kavrarsin
Aman aman modern biyolojinin temeli olan evrimi reddeden biriyle çene çalmak bile komik. Bakın az akıllı olun tarih okuyun, kim bilimle kavga ederse zararlı çıkar. Buna en iyi örnek bizim Katolikler. Hala karşı çıkanlar var ama azınlıktalar. Din ile evrim bir arada olamaz diye bir şey yok. Önce cahilliğini gider. Evrimin ne olduğunu öğren. Bizim arka mahalledeki Mehmet amcada fosilleri çürütüyor yoksa :D

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Ben sana bir şey anlatıyorum, sen bana düzgün cümle kurmuyorsun diyorsun.
Cidden sorun bu mu?
Ben sana mantıklı sorularla geldikçe sen karşı tarafa nefret püskürtüyorsun.
Boşa yormaya gerek yok.
O halde hastalanınca, bir yerini kırınca hastaneye gitme :) Sonuçta dinler sayesinde varolmadı? Dua ederek iyileşirsin bence, sonuçta Tanrı sizi seviyor değil mi? Ahahah. Düzgün cümle kuramayan birisinin kendini okumuş sanması? 10/10 tespit yahu :)

Mehmet Anıl

80+ Silver
Aman aman modern biyolojinin temeli olan evrimi reddeden biriyle çene çalmak bile komik. Bakın az akıllı olun tarih okuyun, kim bilimle kavga ederse zararlı çıkar. Buna en iyi örnek bizim Katolikler. Hala karşı çıkanlar var ama azınlıktalar. Din ile evrim bir arada olamaz diye bir şey yok. Önce cahilliğini gider. Evrimin ne olduğunu öğren. Bizim arka mahalledeki Mehmet amcada fosilleri çürütüyor yoksa :D
jdcjgjgj emin ol senden çok daha iyi evrim bilen birisi ile konuştum henüz kanıtlanmadi henüz çürütülmedide yani ha inan ha inanma farkı yok dersenki bilmiyor o arkadaş verim telini sen tartış

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan

Bu arada en doğru kaynak dediğiniz kuranı okudum ben zaten. Senin suya ihtiyacın olmasa su içmezsin hiçbir zaman. Herhangi bir şekilde haz duymadığın ya da hormonsal değişikliklere neden olmayan şeyleri kullanmaz insanoğlu. Sen ağaç kabuğu yiyor musun be arkadaş ? Niye yemiyorsun ? Çünkü sindiremiyorsun ve ihtiyacın yok bu yüzden de yemiyorsun. Bir eylemi yaparsan sonu her zaman bir ihtiyaca dayanır.

jdcjgjgj emin ol senden çok daha iyi evrim bilen birisi ile konuştum henüz kanıtlanmadi henüz çürütülmedide yani ha inan ha inanma farkı yok dersenki bilmiyor o arkadaş verim telini sen tartış
benden iyi evrim bildiğini söylemende komikmiş arkadaş. Hemde evrimi kanıtlanacak bir tarafı yok zaten apaçık bir şekilde doğru. Aç Google schoları yaz evolution bakalım kaç tane bunu desteklemeyen makale bulacaksın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,332
Üyeler
163,471
Son üye
gökhanx11
Top Bottom