Neler Yeni

Tanrının sonsuz gücü

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
O halde hastalanınca, bir yerini kırınca hastaneye gitme :) Sonuçta dinler sayesinde varolmadı? Dua ederek iyileşirsin bence, sonuçta Tanrı sizi seviyor değil mi? Ahahah. Düzgün cümle kuramayan birisinin kendini okumuş sanması? 10/10 tespit yahu :)
Dostum kitap okuyorum diye ben burda nokta virgülü ilemi uğraşıcam?
Cümle yanlışları olabiliyor.
Benim anlamadığım hastalanmak ne alaka hastalanırsın doktorunada gidersin dua da edersin ne kadar saçma sapan bi karşılık bu.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bu arada en doğru kaynak dediğiniz kuranı okudum ben zaten. Senin suya ihtiyacın olmasa su içmezsin hiçbir zaman. Herhangi bir şekilde haz duymadığın ya da hormonsal değişikliklere neden olmayan şeyleri kullanmaz insanoğlu. Sen ağaç kabuğu yiyor musun be arkadaş ? Niye yemiyorsun ? Çünkü sindiremiyorsun ve ihtiyacın yok bu yüzden de yemiyorsun. Bir eylemi yaparsan sonu her zaman bir ihtiyaca dayanır.
ihtiyaç değil anla şunu tatlı bir ihtiyaç değil bazen senin için ihtiyaç olabilir ama eğer olmazsa olmazın olsa tatlı yiyemeyen insanlar ölürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada en doğru kaynak dediğiniz kuranı okudum ben zaten. Senin suya ihtiyacın olmasa su içmezsin hiçbir zaman. Herhangi bir şekilde haz duymadığın ya da hormonsal değişikliklere neden olmayan şeyleri kullanmaz insanoğlu. Sen ağaç kabuğu yiyor musun be arkadaş ? Niye yemiyorsun ? Çünkü sindiremiyorsun ve ihtiyacın yok bu yüzden de yemiyorsun. Bir eylemi yaparsan sonu her zaman bir ihtiyaca dayanır.

benden iyi evrim bildiğini söylemende komikmiş arkadaş. Hemde evrimi kanıtlanacak bir tarafı yok zaten apaçık bir şekilde doğru. Aç Google schoları yaz evolution bakalım kaç tane bunu desteklemeyen makale bulacaksın ?
özele gel atayım numara tartıs bakalim kim daha iyiymiş

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dostum kitap okuyorum diye ben burda nokta virgülü ilemi uğraşıcam?
Cümle yanlışları olabiliyor.
Benim anlamadığım hastalanmak ne alaka hastalanırsın doktorunada gidersin dua da edersin ne kadar saçma sapan bi karşılık bu.
Şunu demek istiyor herhalde: Örneğin hastalandın diyelim senin hasta olma nedenin senin inancına göre tanrının seni imtihan etmesi. Sen doktora giderek ve ilaç kullanarak tanrının imtihanından kaçıyorsun. Aslında yapman gereken tanrının da istediği gibi ona dua edip yalvarman. Yani ilaç kullanmak günah diyebiliriz

ihtiyaç değil anla şunu tatlı bir ihtiyaç değil bazen senin için ihtiyaç olabilir ama eğer olmazsa olmazın olsa tatlı yiyemeyen insanlar ölürdü

özele gel atayım numara tartıs bakalim kim daha iyiymiş
Aman hocam sizinle tartışmayacağım. Yazık gençliğe. Hala oturmuş evrim yok diyorlar. Acıyorum size. Bu kafayla daha ne kadar geri kalacağız herhalde.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Şunu demek istiyor herhalde: Örneğin hastalandın diyelim senin hasta olma nedenin senin inancına göre tanrının seni imtihan etmesi. Sen doktora giderek ve ilaç kullanarak tanrının imtihanından kaçıyorsun. Aslında yapman gereken tanrının da istediği gibi ona dua edip yalvarman. Yani ilaç kullanmak günah diyebiliriz
E ona bakarsan tanrı vücuduna en iyi şekilde bakmanı emrediyor.
Seni hasta eden tanrı neden senden böyle bir şey istesin.
O yüzden hastalanınca vücudumuza en iyi şekilde bakıp ilaçları kullanıyoruz.

robin

80+ Silver
Gelmişken bende bir şey soracağım. Allah kendisinin kaldıramayacağı bir taş yaratabilir mi?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Aman hocam sizinle tartışmayacağım. Yazık gençliğe. Hala oturmuş evrim yok diyorlar. Acıyorum size. Bu kafayla daha ne kadar geri kalacağız herhalde.
Ha bu arada evrimi varmış gibi empoze ediyorlar millete
Neden onca ispat varken evrim yasa değilde teori hala
Çünkü ispat diye yutturdukları çoğu şeyin altında parmakları var
Geçen de ilk insan kafatası dediler orangutana ait çıktı

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
E ona bakarsan tanrı vücuduna en iyi şekilde bakmanı emrediyor.
Seni hasta eden tanrı neden senden böyle bir şey istesin.
O yüzden hastalanınca vücudumuza en iyi şekilde bakıp ilaçları kullanıyoruz.
Az önce bir çelişkiyi kendin söyledin. Niye hastalıklar var o zaman ? Niye bizi hasta ediyor ?

Ha bu arada evrimi varmış gibi empoze ediyorlar millete
Neden onca ispat varken evrim yasa değilde teori hala
Çünkü ispat diye yutturdukları çoğu şeyin altında parmakları var
Geçen de ilk insan kafatası dediler orangutana ait çıktı
Yazık kafana. Önce teori ile yasanın ne olduğunu öğrenin. Bu arada evrim yasası var. Evrim teoriside var. Teori bunu açıklayan şey kardeşim.

Mehmet Anıl

80+ Silver

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
1597519786250.png

Çok sevdiğim bir kişinin, güzel bir sözü. Siz hala evrim yok deyin. Bu yüzden insanlık gelişiyor ve değişiyor değil mi? Aynen haklısınız, evrimin olmadığını kanıtlayın da bilelim :) Ben dinlere, çelişkili hikayeler adını veriyorum. Bence daha inandırıcı :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Az önce bir çelişkiyi kendin söyledin. Niye hastalıklar var o zaman ? Niye bizi hasta ediyor ?
Dostum her şey sana bağlı senin beslenmen senin huyun.
Sen burda habire

Yazık kafana. Önce teori ile yasanın ne olduğunu öğrenin. Bu arada evrim yasası var. Evrim teoriside var. Teori bunu açıklayan şey kardeşim.
Evrim şuanda kesinleşmiş bir şey değil hiçbiryerdede evrim kanunu diye bir şey geçmez
İçinde çok çelişki var
Onun için önümüzdeki uzun yıllar tartışma konusu olacak çok fikir ayrılıkları var çünkü.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Alıntıyı görüntüle
Çok sevdiğim bir kişinin, güzel bir sözü. Siz hala evrim yok deyin. Bu yüzden insanlık gelişiyor ve değişiyor değil mi? Aynen haklısınız, evrimin olmadığını kanıtlayın da bilelim :) Ben dinlere, çelişkili hikayeler adını veriyorum. Bence daha inandırıcı :)
Halen evrimin izlerinide taşıyoruz birde. Bir düşünün kıç bölgemizde neden bir kemiğimiz kuyruk kemiği diye adlandırılmış. Neden balinalar halen ayakların kemiklerini taşıyor ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dostum her şey sana bağlı senin beslenmen senin huyun.
Sen burda habire

Evrim şuanda kesinleşmiş bir şey değil hiçbiryerdede evrim kanunu diye bir şey geçmez
İçinde çok çelişki var
Onun için önümüzdeki uzun yıllar tartışma konusu olacak çok fikir ayrılıkları var çünkü.
Ahahahahahaha yazık kafana. Git araştır az. Kulaktan duyma bilgilerle tartışmalara girme böyle. Gerçekten bak sonra ***** durumuna düşersin insanların yanında

Top Bottom