- Konu Sahibi Konu Sahibi
@semih631905 lütfen olayı saptırmayın tartışdığımız konu bu degil şuanda birbirinize cevap vermeyin
Zaten belli değilFikrine saygı duyuyorum , bana göre değiller çoktan alınırlardı cezaevine
Tanrıyı kim yarattı diye bir şey yazıyor mu orada ?arkadaşlara katılıyorum öncelikle -tanrıyı kim yarattı- diye bir soruyu sormak ne bilime nede akla mantıklı gelmiyor senin yapabileceğin şey kur-anı tevratı incili mealini okumaktır bunlardan sonra hinduist miydi neydi o dini bile seçebilirsin zaten bildiğin üzere kimse müslüman olmayanı öldürmüyor Kolay gelsin
fake olduğunu nerden biliyorsun içlerinden birimisinevet o ateistler fake olmasa iyi olurdu
İlk önce ruhani ve fiziki bir varlık olrak nitelendiremeyiz yaratıcıyı.Ruhani veya fiziki bir varlığın nasıl başlangıcı olamaz ?Ama zaman dediğimiz kavram oyle değil.
bilmem ben öyle analdım kusuruma bakma kardeşimTanrıyı kim yarattı diye bir şey yazıyor mu orada ?
fetöyle fotoğrafı olanlar bile alınmıyor neyse açmıyım ağzımı :dFikrine saygı duyuyorum , bana göre değiller çoktan alınırlardı cezaevine
Lutfen bu konu kapansın asıl mevzudan şaşmayalım !!!fake olduğunu nerden biliyorsun içlerinden birimisin
Aynen kardeşim benimFake falan değil kardeşim kimsenin günahını alma sanki orda çalışıyorsun da biliyorsun!
İnsanlara durduk yerde laf atıyorlar cevap vermeyelim mi broLutfen bu konu kapansın asıl mevzudan şaşmayalım !!!
Hocam gözünü seviyim şu anda konu ateistlerin fake olup olmaması mı adama fake der izlemez sen inanırsın izlersin şu an konu başka sapmayın lütfen konudanfake olduğunu nerden biliyorsun içlerinden birimisin