Tanrının Varlığı

İnsan en üstün ırk, bilimse evrenin ana dilidir 🤞🤞🤞

Bilimi nedir onu anlamak lazım. Teoriler var gerçekler var. Kendimizi geliştirmemiz bilim sayesinde

Bilimi nedir onu anlamak lazım. Teoriler var gerçekler var. Kendimizi geliştirmemiz bilim sayesinde
Buna lafım yok zaten ama her şeyi bilimle çözebileceğimizi düşünmek ne kadar mantıklı?

b
Buna lafım yok zaten ama her şeyi bilimle çözebileceğimizi düşünmek ne kadar mantıklı?
bilimlie her şeyi çozemezsin bilim sana neyin nasıl olduğunu söylemez sana ne aşamayla olduğunu söyler

var knk şimdi bilmek ile müdahale etmek farkli seyler mesela 2 tren gördün zıt yönden geliyorlar baktın trenlere dedinki bu trenler carpiscak ve carpisti bu suç seninmi peki mesela treni süren kisi diysbilirmi senin yuzunden carpistik ayni bunu gibi sende diyemezsin allahim beni sen bu jale getirdin alakasi yok senin iraden var
Bu yazdığınla benim sorumun arasında pek bir benzerlik göremiyorum, yani mesela tanrı 4 tane şık koymuş ama sen hangisini seçeceksin diye merak ediyor, eee hangi şıkkı seçeceğimi bilemez mi?

var knk şimdi bilmek ile müdahale etmek farkli seyler mesela 2 tren gördün zıt yönden geliyorlar baktın trenlere dedinki bu trenler carpiscak ve carpisti bu suç seninmi peki mesela treni süren kisi diysbilirmi senin yuzunden carpistik ayni bunu gibi sende diyemezsin allahim beni sen bu jale getirdin alakasi yok senin iraden var
Post automatically merged:

çok şükür bilimi reddetmiyorum

düzensizlik diyr bir sey yok
Tanrının kesin müdahale etmesi gereken şeyler var ama etmiyor. Bu tanrıyı acımasız yapar mı ?

Bu yazdığınla benim sorumun arasında pek bir benzerlik göremiyorum, yani mesela tanrı 4 tane şık koymuş ama sen hangisini seçeceksin diye merak ediyor, eee hangi şıkkı seçeceğimi bilemez mi?
merak ettigini kim söyledi

Tanrının kesin müdahale etmesi gereken şeyler var ama etmiyor. Bu tanrıyı acımasız yapar mı ?
neye müdahale etmesi gerekiyor bu birinci soru ikincisi ise adaleti sağlıyacak bir cennet crhennem mahkemesi yapmisken neden böyle bir şey yapsin o zaman ne gerek var dünyaya gönderilmemizin

İroni olduğunu illaki “(!)” ile belirtmek zorunda mıyım :D?
yazdiklarindan ironi oldugunu anlamam mumkun degil

Uzun süredir sorgulama sürecindeyim bu süreçte hep İslama uygun bir şekilde yaşadım fakat aldığım hiçbir yanıt beni tatmin etmedi sürekli içimde bir şüphe var bu da zaten İslam dinine uygun değil ne yapabilirim sizce @Abdullah Hacıgül abi sende bu konulara ilgilisin İnstagramdaki hikayelerinde görmüştüm bazı yazılarını tavsiyen nedir ?
kardeşim çaya şekeri at karıştır ,şeker yok oldu ama tadı var, allahta var (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,544
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri