Tape Mod nasıl yapılır ?

zPastwL

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
383
selamlar tape mod için haangi bantlar gerekli elektrik bantı olurmu kağıt bant yok klave sökük şuan pcb switchler takılı ordan yazıyorum

selamlar tape mod için haangi bantlar gerekli elektrik bantı olurmu kağıt bant yok klave sökük şuan pcb switchler takılı ordan yazıyorum
maskeleme bandı kullanman gerekiyor. elektrik bandıyla olucağını düşünmüyorum

yt üzerinde bolca kaynak var izleyerek yapabilirsin. ben yaptığım klavyelerde 3 kat atıyorum bandı.
hocam tape yerine :F:oam mod yaptım :F: tuşu switch oturmamış çalışmıyor şuan yarın daha rahat ka:F:ayla söküp yapacam tekrar

hocam tape yerine :F:oam mod yaptım :F: tuşu switch oturmamış çalışmıyor şuan yarın daha rahat ka:F:ayla söküp yapacam tekrar
ya oturmadı yada pini yamulmuştur cımbızla düzeltip tekrar tak veya yedek switch varsa tak geç. açmışken case+tape ı de yapsaydın iyi olurdu.

ya oturmadı yada pini yamulmuştur cımbızla düzeltip tekrar tak veya yedek switch varsa tak geç. açmışken case+tape ı de yapsaydın iyi olurdu.
evetyamulmuşşimdioturtturdumfakatspacetuşugittitekrarsöküptakacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evetyamulmuşşimdioturtturdumfakatspacetuşugittitekrarsöküptakacam
taktım şimdi misler gibi daha tok bir sesi var çok güzel oldu gerçekten fark ettirdi ileride yeni bir switch yeni kasa veya kasayı boyarım yani modlaya modlaya klavyede kalacak tek şey pcb kart olacak muhtemelen ama onuda bluetooth devresi batarya vs takıp kablosuz yapabilirimiyim diye düşünüyorum ama bozarım diye ellemek istemiyorum ama sesi çok hoşuma gitti şuan kullandığım switch gateron brown tam adını bilmesem bile gerçekten sesi çok net çıkıyor çok tatlı çıkıyor altına koyduğum paketteki süngeri sadece tuşların olduğu yere kadar küçülttüm aksi takdirde kasasına sığmıyordu takılıyordu şimdi daha güzel oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,352
Üyeler
174,540
Son üye
KarabiberDuasi
Geri