Bu bende de oluyor bende anlamadım neden girmediğimi dünden beri bi yavaşlık var belki internet de sorun var dicem olabilir bilmiyorum tam emin Emin değilim <3arkadaşlar orenegin gaminggen.tr bu siteye ulaşılamıyuor hatası alıyorum pc de telefonda ise nerdeyse hiçbir siteye nasıl cozebilirim bunu gogle ayarları ile alaklı sanırım
gaminggen.tr değil gaming.gen.tr olacak ondan olmasın. Bende giriyor.arkadaşlar orenegin gaminggen.tr bu siteye ulaşılamıyuor hatası alıyorum pc de telefonda ise nerdeyse hiçbir siteye nasıl cozebilirim bunu gogle ayarları ile alaklı sanırım
Bazılarında bı sorun yok zaten onu gördüm de bilmiyorum garipgaminggen.tr değil gaming.gen.tr olacak ondan olmasın. Bende giriyor.
dns değiştiysen dc için falan o yüzden girmiyo olabilirarkadaşlar orenegin gaminggen.tr bu siteye ulaşılamıyuor hatası alıyorum pc de telefonda ise nerdeyse hiçbir siteye nasıl cozebilirim bunu gogle ayarları ile alaklı sanırım
yok kanki siteyi kendim yazdığımdan doğru siteye gidiyorum normaldegaminggen.tr değil gaming.gen.tr olacak ondan olmasın. Bende giriyor.
pc de değiştirdimde telefonda değiştirmedim telefonda discordun suportuna felan giremiyorum tarayıcıdandns değiştiysen dc için falan o yüzden girmiyo olabilir