Neler Yeni

[Tartışalım] E-Spor Gerçekten Spor Mu ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
E-spor resmi olarak spor. Hayır spor olmaması için sebep yok. Takım oyunu var bireysel oyun var taraftar var, turnuva var. Sporda olan her şey var. Bazı insanlar ama koşmuyorlar falan diyorlar. O zaman satranç da spor değil.
Sporda olan her şey var mı ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?
e spor dan başka bir şey yakışmaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
O zaman takımla yapılan her şeye spor diyelim.
Sadece takım yok ki bireysel oyun var takım oyunu var. Rekabet var, İzleyici var, külüpler var, Koçlar var, İşin içinde sponsorlar var, Turnuva var. Yani daha ne olsun. Strateji var, oyun kurma var, antrenman var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sadece takım yok ki bireysel oyun var takım oyunu var. Rekabet var, İzleyici var, külüpler var, Koçlar var, İşin içinde sponsorlar var, Turnuva var. Yani daha ne olsun. Strateji var, oyun kurma var, antrenman var.
Ben yine de spor olarak görmüyorum bu yapılanı tamam çok güzel de bence spor takısı takılacak bir şey değil.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Ben yine de spor olarak görmüyorum bu yapılanı tamam çok güzel de bence spor takısı takılacak bir şey değil.
O senin kendi görüşün ama resmi olarak spor hatta riot games Amerika da sadece atletler verilen vizeyi oyunculara sağladı. Sadece atletler ve esporcular zaten resmi olarak spor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O senin kendi görüşün ama resmi olarak spor hatta riot games Amerika da sadece atletler verilen vizeyi oyunculara sağladı. Sadece atletler ve esporcular zaten resmi olarak spor.
Son cümleni anlamadım.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Son cümleni anlamadım.
E-spor resmi olarak spor. Ayrıca riot games kendi oyunlarının e-sporcularına Amerika'da sadece atletler verilen vizeyi kendi e-sporcularına tanıdı. Yani atletizim sporcuları ve e-sporcular başka kimse alamıyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
E-spor resmi olarak spor. Ayrıca riot games kendi oyunlarının e-sporcuların Amerika'da sadece atletler verilen vizeyi kendi e-sporcularına tanıdı. Yani atletizim sporcuları ve e-sporcular başka kimse alamıyor.
İlginç valla. Anlam veremiyorum ama spor olmasına. Kendi görüşüm tabii ki.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894
Üyeler
165,088
Son üye