Modifiyeyle spor olur gibi.Golf araba değil mi.
Son düzenleme:
Modifiyeyle spor olur gibi.Golf araba değil mi.
kanka sen tartışalım yazmışsın sadece olumsuz yönlerini görüyorsun ? ve diğerlerinide kabulenmiomuş algısı yaratıyorsun tabii ki zararları var ama yararlarıda çok fazla sadece olumsuzluklarını savuncaksan tartışalım yazmasaydın keşkeGöbek büyütme sporu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi güzel de spor olan kısım neresi oluyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse kaos ortamı yaratmıyor dostum.
Ben algı yaratmaya çalışmadım ki kesinlikle öyle bir amacım yok.kanka sen tartışalım yazmışsın sadece olumsuz yönlerini görüyorsun ? ve diğerlerinide kabulenmiomuş algısı yaratıyorsun tabii ki zararları var ama yararlarıda çok fazla sadece olumsuzluklarını savuncaksan tartışalım yazmasaydın keşke
ben o anlamda yazmadım sanki olumsuz yönlerini sadece savunuyorsun gibi duruyor anlamında yazdımBen algı yaratmaya çalışmadım ki kesinlikle öyle bir amacım yok.
yaklaşık 4 yıl satranç turnuvalarınada gittim E-sporuda gördüm bence strateji bakımından satrança benziyor ve spor olarak sunulabilirde takım oyunu vb nedenlerden Zaten türkiyede Türkiye Espor Federasyonuda açtıklarına göre kendileride spor bakımından uygun görmüşler ki avrupada IEM Katowice gibi çok büyük turnuvalarda düzenleniyor ama seninde tabi haklı olduğun yerler var.Usta benim tek derdim bu eylemin spor adı altında sunulması. Başka bir şey olsa hiçbir şey demicem.
Satrançla kıyaslanması bana doğru gelmiyor. Oyunda adam nerden çıkarsa ordan vuruyon haritada dönüp dolaşıp adamı arıyorsun gördüğünü indiriyorsun kulaklığın iyiyse ses kasarsın. Bir bilgisayar oyununun spora dönüşmesi o yüzden mantıklı gelmiyor bana hocam.yaklaşık 4 yıl satranç turnuvalarınada gittim E-sporuda gördüm bence strateji bakımından satrança benziyor ve spor olarak sunulabilirde takım oyunu vb nedenlerden Zaten türkiyede Türkiye Espor Federasyonuda açtıklarına göre kendileride spor bakımından uygun görmüşler ki avrupada IEM Katowice gibi çok büyük turnuvalarda düzenleniyor ama seninde tabi haklı olduğun yerler var.
Senin düşüncen böyle olabilir Ekipman konusunda haklısın ama bana göre E-spor dedikleri gibi geleceğin sporu olabilecek vaziyette ama satrançta herkes eşit şartta esporda malesef değil bir team liquidin oynadıklara yere bakın birde bizim türk oyuncuların oynadıkları yere bakın.Satrançla kıyaslanması bana doğru gelmiyor. Oyunda adam nerden çıkarsa ordan vuruyon haritada dönüp dolaşıp adamı arıyorsun gördüğünü indiriyorsun kulaklığın iyiyse ses kasarsın. Bir bilgisayar oyununun spora dönüşmesi o yüzden mantıklı gelmiyor bana hocam.
Bencede spor denmemeli.Merhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?