Neler Yeni

[Tartışalım] E-Spor Gerçekten Spor Mu ?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
Bence parmak reflekslerimizi geliştiriyor klavyede 5 parmak ile 10 parmaklik is yapiyoruz saniyede :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

MENGELE88

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Gerçek spor örneği tokatlama sporudur adrenaline,sportmenlik,korku,güç her şey var ℅200 maskülen

Maskülen olmuyan bir aktivite spor olamaz.
E-spor'da oldukça maskülen sayılır fakat yeterince adrenalin yok oyüzden yarım spor diyorum

Son düzenleme:

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
1619900536101.png

2020 lol 1. olan damwon gaming takımı oyuncuları xd adamlar 15 saat lol oynuyorlar kamburlar jhine dönmüşler spormu bu

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Merhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Mesela lol oynuyorsun hem oyunun gidişatını ileri oyunu orta oyunu erken oyunu objektifleri karşı jungle ın rotate ini hesaplama o sırada minyon biçme takas yapma koridor dondurma yavaş ittirme hızlı ittirme dive gibi şeyler yapman gerekiyor yani neredeyse satranç kadar kafa yoruyor

Rampage KB-R105

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
2020 lol 1. olan damwon gaming takımı oyuncuları xd adamlar 15 saat lol oynuyorlar kamburlar jhine dönmüşler spormu bu
5 kişinin ss atıp spor bumu diyorsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece negatif yönlerine bakarsan tabi komik ve ironik gelir

ne kadar seviyorsunuz kaos ortamı yaratmayı

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

lolün esporu bu 13+ saat lol oyna hayatın olmaz koreliler uyumuyor bile
tek avantajı aldıkları para

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Göbek büyütme sporu o.O2

Mesela lol oynuyorsun hem oyunun gidişatını ileri oyunu orta oyunu erken oyunu objektifleri karşı jungle ın rotate ini hesaplama o sırada minyon biçme takas yapma koridor dondurma yavaş ittirme hızlı ittirme dive gibi şeyler yapman gerekiyor yani neredeyse satranç kadar kafa yoruyor
İyi güzel de spor olan kısım neresi oluyor ?

ne kadar seviyorsunuz kaos ortamı yaratmayı
Kimse kaos ortamı yaratmıyor dostum.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bence spor sayılır.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Nedenini açıklar mısın ?
Fiziksel ve zihinsel şeyler gerektiren bir şey espor , nasıl bir sporcu saatlerce antrenman yapıyorsa (ileride profesyonel olmak için), zamanın esporcularıda geçmişte ve şimdi aynı şeyleri yapıyor. Taktikler ezberliyor deniyor vs vs.

Top Bottom