TahaCel
80+ Platinum
Dahası
Bence parmak reflekslerimizi geliştiriyor klavyede 5 parmak ile 10 parmaklik is yapiyoruz saniyede
Bu adamlar sürekli oyun oynamanın vereceği zararların farkında olup spor yapan tayfa.bende senin görüşüne saygı duyarım lol için haklı olabilirsin ama csgo ya bakıldığında https://www.sporx.com/espor/en-populer-10-cs-go-oyuncusuSXGLQ38188SXQ en popüler 10 esporcularının hepsi fit gözüküyor gayet
Gerçek spor örneği tokatlama sporudur adrenaline,sportmenlik,korku,güç her şey var ℅200 maskülenMerhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Mesela lol oynuyorsun hem oyunun gidişatını ileri oyunu orta oyunu erken oyunu objektifleri karşı jungle ın rotate ini hesaplama o sırada minyon biçme takas yapma koridor dondurma yavaş ittirme hızlı ittirme dive gibi şeyler yapman gerekiyor yani neredeyse satranç kadar kafa yoruyorMerhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?
5 kişinin ss atıp spor bumu diyorsunAlıntıyı görüntüle
2020 lol 1. olan damwon gaming takımı oyuncuları xd adamlar 15 saat lol oynuyorlar kamburlar jhine dönmüşler spormu bu
lolün esporu bu 13+ saat lol oyna hayatın olmaz koreliler uyumuyor bile5 kişinin ss atıp spor bumu diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece negatif yönlerine bakarsan tabi komik ve ironik gelir
Göbek büyütme sporuAlıntıyı görüntüle
2020 lol 1. olan damwon gaming takımı oyuncuları xd adamlar 15 saat lol oynuyorlar kamburlar jhine dönmüşler spormu bu
İyi güzel de spor olan kısım neresi oluyor ?Mesela lol oynuyorsun hem oyunun gidişatını ileri oyunu orta oyunu erken oyunu objektifleri karşı jungle ın rotate ini hesaplama o sırada minyon biçme takas yapma koridor dondurma yavaş ittirme hızlı ittirme dive gibi şeyler yapman gerekiyor yani neredeyse satranç kadar kafa yoruyor
Kimse kaos ortamı yaratmıyor dostum.5 kişinin ss atıp spor bumu diyorsun
sadece negatif yönlerine bakarsan tabi komik ve ironik gelir
ne kadar seviyorsunuz kaos ortamı yaratmayı
Fiziksel ve zihinsel şeyler gerektiren bir şey espor , nasıl bir sporcu saatlerce antrenman yapıyorsa (ileride profesyonel olmak için), zamanın esporcularıda geçmişte ve şimdi aynı şeyleri yapıyor. Taktikler ezberliyor deniyor vs vs.Nedenini açıklar mısın ?