Neler Yeni

[Tartışalım] E-Spor Gerçekten Spor Mu ?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Dünyanın en aşşalık, ezik sporu, kimse kusura bakmasın. Akşama kadar ekran başındasın sürekli oyun, asosyalin tekisin, bakın koreli esporculara lol oynamaktan sinek olmuşlar, böyle spor olmaz, sağlıga da yararı yoktur.,
Bide oynadıkları oyunlar Rdr 2 witcher Gta falan değil ki. CS, valorant, lol falan kendini tekrarlayan oyunlar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bide oynadıkları oyunlar Rdr 2 witcher Gta falan değil ki. CS, valorant, lol falan kendini tekrarlayan oyunlar.
Aynen sürekli aynı şeyleri yapmak beni de bir süre sonra sıkar.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın.
E3E34994-E0C4-4C8D-82A6-6967962251F1.jpeg
Kendi yorumun olduğunu düşünüyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
spor: belli kurallara ve tekniklere uyularak yapılan, bedensel gelişmeye yararlı, eğlenmek ve yarışmak amacı da bulunan beden hareketlerinin tümünün ortak adıdır fakat espor da bunun sanalda yapılanıdır

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum. Ben rekabetçi oyunların e-spor adı altında olmasına karşıyım. E-spor ismi o kadar saçma geliyor ki bana ve mantıksız. Sporu neden yaparsın sağlıklı olmak için fit bir vücuda sahip olmak için yaparsın. Ama bilgisayar başında oturarak ve oyun oynayarak spor falan yapmıyorsun. Aksine vücüdünü kötüye etki ediyorsun. Sürekli oturmak ve oyun oynamak sağlığa çok zararlı kimse yararlı olduğu iddia edemez. Bir de buna spor gibi yararlı bir şeyin adını kullarak e-spor demişler o kadar ironik ve komik ki. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel veya zihinsel aktivite. Kişilerin yaptıkları hareketlere ek olarak top, hayvan gibi birtakım objelerle yapılan hareketlerin tümünü kapsamaktadır.

buna göre oyunda bi taktik yani zihin kullanıldığı için spora girer

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
E-sporu başarılı ve güzel bir şey olarak görüyorum. Ki oyun oynamanın yararını da bilim insanları açıkladı. Bilek ve kas hafızasını da güçlendiriyor bildiğim kadarıyla. İmkanlarım olursa ben de olmak isterim açıkçası.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
E-sporu başarılı ve güzel bir şey olarak görüyorum. Ki oyun oynamanın yararını da bilim insanları açıkladı. Bilek ve kas hafızasını da güçlendiriyor bildiğim kadarıyla. İmkanlarım olursa ben de olmak isterim açıkçası.
Oyun oynamanin yarari felan yok sen gel sabahtan aksama kadar oyun oyna iyice a sosyal ol kendine hic bir faydan olmasin sonra gel burda "bilim adamlari acikladi saglikli" elbette bir kac saglikli yonu olabilir ama sabahtan aksama kadar oyun oynayip sonra bunu savunma olarak soylemezsin. (Ek not olarak kimsenin hayatini bilemem ustune alinanlar alinmistir zaten senin icinde soylemiyorum seninde gunluk yasantini bilemem.)

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ulan e sporda niye hiç şu hero yu almıyorlar
20210425_010022.jpg

Harbiden bazen tek atıcak hero oluyor ve bildiğimiz gibi e sporcular mükemmel farm yapıyorlar aynı şekilde yasuo da pek alınmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Muhammed Musab ekin
Satranç bir spor daliysa esporda bir spor dalıdır 21. Yy da yaşıyoruz ya

s3rdwaRd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim