Mehmet Karahanlı
80+ Bronze
Fiyat aralıklarına göre değişir ama bana göre nike şıklık açısından bi tık önde
yo gayette doğru bir soruHangisi daha kaliteli sorusu çok yanlış bir soru olmuş kardeşim. Sorduğun soru "Sizce Hangi Marka?" olmalıydı. Birisi Amerika'nın dünyaca ünlü markası bir .
Kemal gelirse sormazlar artıkAdidas giyiyorum. Nike da giymek isterdim ama giyenlerin hepsi çakma giydiği için almıyorum. gidip 1k-2k ya ayakkabı alcam sokakta gören çakmamı diye sorcak gerek yok.
inşallah diyelim önceden 250tl ye birsürü orjinal nike adidas vardı yılda 1 tane alırdım. şimdi toprağa basmıyorum zarar gelmesin diye iyi ki fiyatlar artmadan stok yapmıştım..Kemal gelirse sormazlar artık
akp gelmez İnşallah ama büyük ihtimal gelcekinşallah diyelim önceden 250tl ye birsürü orjinal nike adidas vardı yılda 1 tane alırdım. şimdi toprağa basmıyorum zarar gelmesin diye iyi ki fiyatlar artmadan stok yapmıştım..
gelirse ilk iş sanayide iş öğrenip yurt dışına kaçmak olucak. en fazla 2 yıl üniyi beklerim.akp gelmez İnşallah ama büyük ihtimal gelcek
istesem yurt dışına gidebilirim kanadada teyzem var hep 100 dolar gönderiyorgelirse ilk iş sanayide iş öğrenip yurt dışına kaçmak olucak. en fazla 2 yıl üniyi beklerim.
teyzen için az bir para ama tr de asgari ücretlinin 1 haftalık maaşı. neyse konu daha da uzamasın.istesem yurt dışına gidebilirim kanadada teyzem var hep 100 dolar gönderiyor
doğru biz onu başka postta tartışırızteyzen için az bir para ama tr de asgari ücretlinin 1 haftalık maaşı. neyse konu daha da uzamasın.
Açıkladığım halde anlamadıysan senin problemin.yo gayette doğru bir soru
daha 4 gün önce katılmışsın sen yorma kafanıAçıkladığım halde anlamadıysan senin problemin.