Çözüldü✓ Tavsiyeniz hangisi??

wraa

80+
Reaksiyon skoru
3
Yeni bir mekanik klavye almayı düşünüyorum,kablosuz olup olmaması çok önemli değil aslında ama aynı fiyata kablosuz olduğunu görünce aklım karıştı ve sizlere sormak istedim.

NOT: dream switch olan model rgb değil.

Hocam rgb önemli değilse Ek75 alınabilir aşırı güzel sesleri var ve bozulacak gibi durmuyorlar.

871 i daha çok beğendim.

şahsen tkl ve ses tekerleğinden dolayı ek75 ama 871de de kablosuz ve rgb olması cezbedici. tüm boyutlardaki klavyeleri kullanmış biri olarak bana göre yüzde 60 bir yerden sonra sıkıyor tabi kişiden kişiye değişir

rgb ye çok önem vermiyorsan bence kablolu daha iyi gibi ama kablosuz da hayatını baya bir kolaylaştırabilir en azından görüntü kirliliği olmaz.

Üstünde ne var switch?
871 için blue,red ve brown switch tercihleri var.
şahsen tkl ve ses tekerleğinden dolayı ek75 ama 871de de kablosuz ve rgb olması cezbedici. tüm boyutlardaki klavyeleri kullanmış biri olarak bana göre yüzde 60 bir yerden sonra sıkıyor tabi kişiden kişiye değişir
Gerçekten küçük bir klavyeye ihtiyacım var.
rgb ye çok önem vermiyorsan bence kablolu daha iyi gibi ama kablosuz da hayatını baya bir kolaylaştırabilir en azından görüntü kirliliği olmaz.
EK75 beyaz modeli aydınlatma olarak hoşuma gitti,siyah model led aydınlatmadan dolayı biraz daha kalitesiz duruyor açıkcası. Kablosuz durumu benim için önemli değil.

871 için blue,red ve brown switch tercihleri var.

Gerçekten küçük bir klavyeye ihtiyacım var.

EK75 beyaz modeli aydınlatma olarak hoşuma gitti,siyah model led aydınlatmadan dolayı biraz daha kalitesiz duruyor açıkcası. Kablosuz durumu benim için önemli değil.
RED al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,153
Üyeler
184,894
Son üye
selsay58
Geri