Merhaba, 16 yaşındayım ve ilk defa çalışmaya başlayacağım. Şuan kendime iş arıyorum. Aklımda garsonluk yapmak veya burger king, Mcdonalds gibi bir yerde çalışmak var. Şuan bulunduğum yerde tavuk dünyasının garson iş ilanı var. Ne kadar zor olur?
Öyle yerlerde çalışman için lise diploması +18 yaş
Garsonluk hiç yapmadım ama hem vücudun baya yorulur eğer yoğun biyerse ayriyeten müşterilerle uğraşmak onlarin dirdirini sacma saçma konuşmaları seni daha cok yorar vücud yorgunluğu geçer ama o beyin yorgunluk geçmiyorMerhaba, 16 yaşındayım ve ilk defa çalışmaya başlayacağım. Şuan kendime iş arıyorum. Aklımda garsonluk yapmak veya burger king, Mcdonalds gibi bir yerde çalışmak var. Şuan bulunduğum yerde tavuk dünyasının garson iş ilanı var. Ne kadar zor olur?
Biraz baktım harbi 16 ve üstünü alıyorlarmış çok şaşırdım açıkcasıEn az ilköğretim mezunu diyor ilanda. McDonalds’da da çalışan arkadaşlarım var genç işçi sınıfına giriyorum.
En son gittiğimde 20 kadar masa vardı o yüzden çok yoğun olacağını düşünmüyorum. İnsanların dırdırını da her zaman çekeceğim hayatımda zaten kaçılacak bir şey değil maalesef oGarsonluk hiç yapmadım ama hem vücudun baya yorulur eğer yoğun biyerse ayriyeten müşterilerle uğraşmak onlarin dirdirini sacma saçma konuşmaları seni daha cok yorar vücud yorgunluğu geçer ama o beyin yorgunluk geçmiyor