🔥İndirim TCL 55T8C 55" 144hz Gerçek QLED 30,999 TL

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,583

normalde 38k ama ben dün kuponla 32500 tl aldım. Daha yeni 31500 e düşmüş. Alacak olanlar alsın harika TV. Bu fiyatlara bir daha düşmez.

YENI NOT: 31000 tl ye ilk defa bu kadar düşmüş.

Son düzenleme:
normalde TLC tvler yurtiçinde yurtdışına oranla daha pahalıya satılıyor ancak bu modelde neredeyse yurtdışı ile aynı fiyata satılıyor. almak isteyen için değerlendirilebilir.

Next'in paneli de QLED ve TCL üretimi bir paneli var. 144 hz + ses sistemine 2x fiyat vermek ne kadar mantıklı bilemedim.
valla ben oyun da oynacayağım 4k 144hz de, sadece tv için almak isteyen senin dediğini alabilir. benim beklentim fazla. farkları epey de var

Arz talep tabi. Biri 60 hz kralı diğeri 144. Tercihe göre seçim yapmak gerek. Bana kalırsa Next f/p açısından zirve gibi.
144 Hz ve panel için verilir o para 60 Hz 144 Hz videolarına bakabilirsin çok fark var arada

Gerçek qled sahte qled dediğimiz şey ne mesela merak ediyorum. Diğerlerinin sahte olduğunu nasıl anlayabiliriz mesela. Nextin qled televizyonları sahte mi?

televizyon arayışına girmiştik 3-4 gündür forumda sürekli bunları görüyorum biri detaylı anlatabilirmi özelliklerini vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek qled sahte qled dediğimiz şey ne mesela merak ediyorum. Diğerlerinin sahte olduğunu nasıl anlayabiliriz mesela. Nextin qled televizyonları sahte mi?
ilk defa duydum :peepo2:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri