Neler Yeni

Tcl marka TV alınır mı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Eagle
Bütçem 25 bin lira civarında ekran kalitesi iyi olan bir televizyon araştırıyorum samsung'lar led olmasına rağmen 30.000 liradan başlıyor LG de öyle fiyatlar cidden yüksek bütçeme uygun televizyon olarak bunu buldum bu marka nasıl iyi midir ileriye dönük sıkıntı çıkartır mı çünkü çok fazla televizyon değiştiren birisi değilim aldığım zaman kullanırım uzun süre 5-6 sene
Qled olmasından dolayı ekran kalitesi iyidir diye düşünüyorum Google TV olmasıda her türlü yeter bana

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HunTeR
İlgilendiği Kategoriler
PC/SETUP
Bütçem 25 bin lira civarında ekran kalitesi iyi olan bir televizyon araştırıyorum samsung'lar led olmasına rağmen 30.000 liradan başlıyor LG de öyle fiyatlar cidden yüksek bütçeme uygun televizyon olarak bunu buldum bu marka nasıl iyi midir ileriye dönük sıkıntı çıkartır mı çünkü çok fazla televizyon değiştiren birisi değilim aldığım zaman kullanırım uzun süre 5-6 sene
Qled olmasından dolayı ekran kalitesi iyidir diye düşünüyorum Google TV olmasıda her türlü yeter bana

Hocam şu anda piyasanın en iyisi TCL’dir. TCL’in “55C755” modelini kullanıyorum oldukça memnunum almanızı öneririm.

mesutbkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mesut Bakıcı
Fiyat da güzelmiş alınır. TCL'nin 65T7B modelini kasımda aldım kullanıyoruz çok iyi kaliteli hiç sıkıntı çıkarmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet Kalender
Ben de TCL kullanıyorum.Alınır,memnunum.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Top Bottom