Sadece bu gönderiye yorum yapmak için bile bu foruma üye oldum. Tebilon'un kadro ekibi yılların tecrübesine sahip kişilerden oluşmakta. İstanbul'da mağazası da var tanışmak için bile gidip görebilirsiniz bu cümleyi çok rahat şekilde kurabiliyorum çünkü bende başlarda kendilerini bilmediğim için aradığımda beni mağazalarına davet edip çay ısmarlayabileceklerini söylediler. Ben Adana da yaşıyorum kendilerinden defalarca alışveriş yaptım hatta şuan güncel sistemimi bile kendilerinden satın aldım ve kullanıyorum. Bir çok arkadaşımda kampanya yakalayıp kendilerinden ürün aldı Google üzerinden yorumlarına da bakabilirsiniz.
Eğer inanmayan varsa alışverişlerime dair ekran görüntülerini burada paylaşabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum böyle bir şey olması imkansız sen mahalle esnafından ürün almıyorsun ki. Bu adamlar kurumsal firma böyle bir şey akıllarına gelmez gelse bile bu riski almazlar. Ek olarak anlayan arkadaşlar da bilir ki işlemci çok nadir ve zor bozulan bir parça senin 3 defa işlemciyi bozman bana pek olası gelmiyor. Kaldı ki bozuk diyelim Tebilon satıcı olduğu halde servise direk seni yönlendirmeyip müşteri memnuniyeti adına değişim sağlamış ve geri planda servis sürecini kendileri üstlenmiş.
Bir diğeri de müdürleri beni engelledi demişsin müdürleri kim bende öğrenmek isterim. Şahsen teknik ekip ilgilenmiştir seninle diye düşünüyorum.
Anlamanızı sağlayayım birincisi sipariş detaylarında görünmeyen bir ürün daha var ve bilmeden etmeden fevri yorumlar yapıyorsunuz. İkincisi kitle şaşırtmıyor dememin sebebi üslubunuz. Karşınızda okul arkadaşınız yada mahalle dostunuz yok. Burası forum insanlar fikir alsın yardımlaşsın diye var. Diğer arkadaş elinde delili kanıt olmadan firmaya çamur atıyor bir diğeri mahalle ağzı ile konuşuyor.
Bunların hepsi Kitle şaşırtmıyora dönüşüyor işte anlayana...