Neler Yeni

Tebilona ve İnventus Övgü Postudur

zamlack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kazım Sinan ERTEMLİ
18.03.2025 tarihinde inventus.com dan aorus 9070 xt ekran kartı aldım 19.03.2025 te geldi kendilerinden yaşadığım yerin kargocular yüzünden ekstra özenli kargo istedim sağolsunlar gereken özeni göstermişler o yüzden burdan tekrar teşekkür ediyorum
Ayrıca aynı tarihte Tebilon.com dan sistemin geri kalan parçalarını sipariş ettim o da 20.03 te geldi.siparişin ilk anından son anına kadar her konuda aramaları özenle montaj yapmaları montaj sırasında ekstra kablo ihtiyacım olup olmadığını sormaları ve özenli kargoları beni çok mutlu etti Tebilona da teşekkür ederim
Bana göre iki sitede güvenle alışveriş yapılabilecek işine önem veren siteler

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Erdem çay
Yıkarlar burayı....

Clayz

80+ Silver
nedense cok guzel sayfa neden takıpcısı az mimi geldı aklıma :D

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Fatih Ayhan
Bir firmanın satış esnasında sunduğu destekten iyiliği kötülüğü anlaşılmaz. Satış sonrası destek tecrübesi edinirseniz bekleriz deneyimlerinizi paylaşmaya.

Satış esnasında sunulan destek umurumda bile değil çünkü neredeyse her firma bu konuda iyi destek veriyor.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Enes Altunışık
Dur hocam maaşallah diyelim. Nazar değmesin.

zamlack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kazım Sinan ERTEMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir firmanın satış esnasında sunduğu destekten iyiliği kötülüğü anlaşılmaz. Satış sonrası destek tecrübesi edinirseniz bekleriz deneyimlerinizi paylaşmaya.

Satış esnasında sunulan destek umurumda bile değil çünkü neredeyse her firma bu konuda iyi destek veriyor.
Sayılır mı bilmiyorum ya da kanuna dayalı bir şey mi bilmiyorum ama psu yanlış aldığımı farkettim tam da o gün dolar altın uçmuştu aradığımda herhangi bir ekstra fiyat farkı olmadan siparişi verdiğim gün yeni psu nun fiyatı neyse ondan değişimi yaptılar diğer büyük siteler anında fiyatlara zam yapmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,157
Üyeler
170,817
Son üye
thejokers20
Top Bottom