Tebilon'daki 5070li sistem alınır mı?

Ramdan başka varmı

Son düzenleme:
Sistem bu değişmesi gereken parça varmıdır ve nedir ekran kartının kronik sorunu varmıdır
ana kart ve ekran kartı sıkıntılı

ana kartı kendim kullanıyorum bazen boot olmuyor , yavaş açılıyor , ram soketleri bozuldu gibi gibi

ekran kartının sorunu ise soğutması çok kötü.

ana kart ve ekran kartı sıkıntılı

ana kartı kendim kullanıyorum bazen boot olmuyor , yavaş açılıyor , ram soketleri bozuldu gibi gibi

ekran kartının sorunu ise soğutması çok kötü.
Bu fiyat önerebileceğin 5070'li sistem var mı

Sistem bu değişmesi gereken parça varmıdır ve nedir ekran kartının kronik sorunu varmıdır
işlemci 7500f e düşür diyecem fiyat farkı yokmuş

anakart tercih edeceğim bir anakart değil
güncelleştirme seçeneklerinde de fiyat performans bir güncelleme yok malesef içine sinerek takabileceğin en ucuz anakartta 3486 tl fiyat farkı var

ram tek 16
illede 2x16 olsun 2x16 olmazsa sürünürsün demem bütçe ucu ucuna yetişiyorsa idarelik kullanılabilir 5600/36 değeri çok tatmin edici değil
bu markanın bazı serileri 6000/30 yapılabiliyor diye görmüştüm ama her seri için garanti yok

ben bunu piyasada bu tarz ürünler 2x16 satılıyor diye bire bir karşılaştırma için 2x16 yapacam öyle karşılaştıracam ama sen 16 da tutabilirsin

ssd iş görür

psu bu ekran kartı için iş görür ilerde ekran kartı yükseltmeye filan gider misin bilemem ama 750w olsa daha da hoş olurmuş diyecem ama değiştirmeyecem

soğutucu orta şeker iş görmez diyemem ama

yani sadece ramleri 2x16 5600/36 yaptım
anakart güzel olmasa bile fiyat farkı çok olduğu için güncellemedim

fiyat sadece ram yükseltmesi ile 53173 yaptı ki bu parayı hakediyor mu bence haketmiyor

İŞLEMCİYİ 7500F E ÇEKTİM
7600 ile 7500f arasında performans farkı yok burada fiyat farkı var çek

ANAKARTI ASUS B650M-R YE ÇEKTİM
elbetteki üst düzey değil ama senin sistemdeki anakarta göre daha iyi

RAM AYNI ŞEKİL KALDI
tek 16 gibi görünse de 2x16 o 6000/30 değerinde en çok tercih edilen ürünlerden

SSD OLDUĞU GİBİ KALDI

SOĞUTUCU SEGOTEP F14 120 MM
yani seçili ürünün bir yanındaki ürün

KASA DA ENDURA 1 MODELİ YAPTIM
yani seçili ürünün bir yanındaki ürün . segotep elbetteki üst seviye bir ürün değil ama c4 bomba çöp diyebileceğin bir ürün değil

BU ŞEKİLDE SİSTEM 48231 tl yaptı

1756819081920.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri