Neler Yeni

Technopat forum insanları neden çok kaba ?

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Toplum ile alakalı biraz, sahibinden'de de mevcut böyle kişiler.
Böyle tipler malesef gün geçtikçe daha fazla karşımıza çıkıyor...

Üniversite ye liseye gitmiş, ama sadece gitmiş... Bildiğin çakallık, art niyet, soytarılık ruhlarına işlemiş, babadan dededen, çevresinden olsa gerek...

Değişmeleri çok zor, hatta imkansız...

O yüzden çok da sorgulamamak "şey etmemek" gerek...

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Technopattan çok fazla sistem toplama konusu açtığım için ban yemiştim.
Ben sırf burada açtığım konunun aynısını orada açtım diye ceza yedim. Neymiş aynı konuyu açamazmışım XD. Belki diğer forumlardaki insanların görüşlerini merak ediyorum inanılmaz

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İlk mesajımda noktalama işaretlerini yanlış kullandığım ve büyük - küçük harfe dikkat etmediğim için uzaklaştırma yemiş, başlığım da silinmişti. O gün bugündür girmedim. Belki 7-8 yıl olmuştur. Çok üye kaybediyorlar bu tutumları yüzünden. Tamam dümdüz , noktasız virgülsüz yazmaya banla da , virgülü yanlış kullandığım için de banlama be kardeşim
Recep diye sarı biri var orada bununla ilgili ekşi de "rezalet" başlıklı sağlam bir konu vardı...
-orjinal bahsi geçen konu ekşi tarafından silinmiş (!)-

Forum kullanıcılarının benzeri şikayetler içeren konularını da nette görünce yaklaşımını hiç tasvip etmeyerek uzak durmayı tercih ediyorum...

Son düzenleme:

Grande Terim

80+ Silver
Cümle sonuna nokta koymayı unuttuğum için 1 saat ceza yediğim bir forum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
Kanka insanımız kaba davranmayı seviyor bunu burda birkaç kişide de gördüm. Bazen bende yapıyorum farketmeden genellikle sosyal hayattan dolayı bıkkınlık ile sana patlıyorlar.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
Kanka en iyi forum bana göre dh dir. Yetişkin insanlar kampanya kovalayıp şirket batırmaya çalışıyorlar dkdjsnssn
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka yine nokta koymamışsın ama, olmuyor böyle :ROFLMAO:
Ya öyle bir durum var ama defalarca noktasız imlasız hatta çok iyi olmayan Türkçe ile yazı yazdım 0 uyarı aldım.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İlk mesajımda noktalama işaretlerini yanlış kullandığım ve büyük - küçük harfe dikkat etmediğim için uzaklaştırma yemiş, başlığım da silinmişti. O gün bugündür girmedim. Belki 7-8 yıl olmuştur. Çok üye kaybediyorlar bu tutumları yüzünden. Tamam dümdüz , noktasız virgülsüz yazmaya banla da , virgülü yanlış kullandığım için de banlama be kardeşim
akıl karı değil hocam ben belki ilk okul okudum sadece herkes noktalama işaretlerini bilmek zorundamı değil

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kanka en iyi forum bana göre dh dir. Yetişkin insanlar kampanya kovalayıp şirket batırmaya çalışıyorlar dkdjsnssn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya öyle bir durum var ama defalarca noktasız imlasız hatta çok iyi olmayan Türkçe ile yazı yazdım 0 uyarı aldım.
DH sağlam yer. Bir de orta çağdan kalma forumu kullanmasalar keşke

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
3 yıl üyelik yaptım hiç bașıma gelmedi.Olmadık bir șey yazdıysanız normaldir.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kuralları katı olduğu için mizaçları biraz daha sert o forumun.

Ama Bilgi Açısından Kadroları Bizden Çok Daha İyi. Günlük Forum Kullanımı yapıyorsanız DA güzel bir forum, ancak ileri düzey teknik bilgi ve donanım açısından yeterli tecrübe konusunda DA olarak eksiğiz. İlk başlarda böyle değildik, kurulduktan sonra ilk 6 ay-1 yıl üst düzey adamlar çok fazlaydı.
Ne Yazık ki bana göre saçma olan konular yüzünden adamları permaladık ve forumda şuan yeteri kadar teknik adam kalmadı.

O konu keşke hiç yaşanmasaydı, o gün banlanan adamları gerçekten özlüyorum. Forumun Yükselmesinde ve gelişmesinde payları çoktu. Onlar gittikten sonra aile ortamından çok alelade bi foruma dönüştük.

Kısaca Eğer DA forum Teknik Düzey Açısından Yeterli Seviyeye Gelirse, Technopata Fark atar. Çünkü DA daha kullanışlı ve daha rahat bir forum. Bakalım öyle üyeler olacak mı zaman gösterecek.
Hangi konu? Eskilerdenim ancak bir ara çok çok uzun bir süre foruma girmedim. Girdikten sonra benim başladığım zamanlardakiler yoktu neredeyse.

Top Bottom