Bunun özellikle Technopat ile alakası yok, insanımız ile alakası var. Bu arada doğru düzgün bilgi sahibi olan kimsenin dediğin şöyledir böyledir diye yazdığını görmedim. Kahkaha atmaları uygunsuz olsa da hiç araştırmadan 5 dakikalık Google Amca'dan alınan bilgilerin orada geçerliliği yok, en azından bilen kişilerin gözünde.Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır technopat forum üyesiyim. Girdiğimde bir çok şeyi bilmiyordum, öğrenmek için girmiştim. Örneğin bir Anakarta Hangi işlemci takılır ? Ekran kartı nedir ne işe yarar ? İşlemcilerin birimleri, bilgisayarın terimleri vs.
Fakat her konu açtığımda çok kaba davranıyorlardı, Mesela ''X''TL Kulaklık önerisi alacaktım, Yok o kulaklık alınır mı, O kulaklığı alan şöyledir-böyledir. Veyahut birinin ''... önerisi'' Başlığına cevap yazdığımda o cevap uygun değilse kahkaha atıyorlar, biri beğenmediyse herkes beğenmedim tuşuna basıyor, ya da eleştiriyorlar Sürekli bir toplum psikolojisi, sürekli bir eleştirme havası. Bu yüzden DonanımArşivi Foruma geçmeye karar verdim. Technopat hep böyle miydi yoksa yeni yeni mi böyle olmaya başladı ?
Aynen öyle bir virgülden saatlerce banlı bekledim. Sonrasında tamam konuları açtım biraz daha dikkat ederek ama bu seferde sorduğum soruya cevap veren yok.İlk mesajımda noktalama işaretlerini yanlış kullandığım ve büyük - küçük harfe dikkat etmediğim için uzaklaştırma yemiş, başlığım da silinmişti. O gün bugündür girmedim. Belki 7-8 yıl olmuştur. Çok üye kaybediyorlar bu tutumları yüzünden. Tamam dümdüz , noktasız virgülsüz yazmaya banla da , virgülü yanlış kullandığım için de banlama be kardeşim
aynen dh ye girince gözüm kanıyo benim yaDH sağlam yer. Bir de orta çağdan kalma forumu kullanmasalar keşke
şey mi dostum yine yangınlar yine benBu şey forumu değil mi yanlış noktalama işaretlerinden banlayan SOWKWKWOWİWJSJS
Konuyu Tam Hatırlamıyorum. Ama Abdullaha Haha Atan herkes banlandı o konuda. Kimler kimler vardı. Vesemir Dayı vardı eskiden Moddu forumda, o bile banlandı.Hangi konu? Eskilerdenim ancak bir ara çok çok uzun bir süre foruma girmedim. Girdikten sonra benim başladığım zamanlardakiler yoktu neredeyse.
Yazık olmuşKonuyu Tam Hatırlamıyorum. Ama Abdullaha Haha Atan herkes banlandı o konuda. Kimler kimler vardı. Vesemir Dayı vardı eskiden Moddu forumda, o bile banlandı.
Eğer 2 yıl DA kullansam ve böyle kişilerin olduğunu görsem açarım.Bunun özellikle Technopat ile alakası yok, insanımız ile alakası var. Bu arada doğru düzgün bilgi sahibi olan kimsenin dediğin şöyledir böyledir diye yazdığını görmedim. Kahkaha atmaları uygunsuz olsa da hiç araştırmadan 5 dakikalık Google Amca'dan alınan bilgilerin orada geçerliliği yok, en azından bilen kişilerin gözünde.
Şunu da merak ettim şimdi, DA'da bu anlattığına benzer bir mevzu yaşasan TP'ye böyle bir konu açar mısın? TP'yi savunduğumdan sormadım bunu.
Modları çok değişik. Olmadık yeri banlıyorlar .İstediğim cevabı alamadım diye konuyu tekrar açtım ve uzaklaştırma yedim. Technopatın çok fazla yararı oldu ama her yazdığımda sanki Tanrıymış gibi üst perdeden bakıyorlar. Mesela birisinin konusuna cevap yazmıştım. Konuda adamın eski bir işlemci almak istediği, Anakartına o işlemcinin uygun olduğu ve sizce almalı mıyım diye yazdığını görmüştüm ve altına yazılanlar ''eski parçalara yatırım yapılmaz, onu alacağına hiç alma daha iyi'' Tarzı yorumlar vardı. Evet, eski parçalara yatırım yapmak biraz saçma olur fakat adamın başka seçeneği yok. Neyse ihtiyacınız olduğunda iki forumuda kullanın bence. Tabii ban yemezsenizben de technopattan nerden kaynaklandigini bile anlamadigim birkac saat ceza yiyince buraya gecis yaptim.
bosverin orayi, uyelik silme islemi de olmayinca kayitli olan mailimi kullanmadigim bir mail adresi ile degistim biraktim oyle. umrumda da degil orasi