Neler Yeni

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Yunanın "Hıristiyan olmayan Yunan değildir!" tarzı boş yorumlar yaptığını düşünmüyorum. Irk farklı, din farklı. sapla samanı karıştırmamak lazım.
Irkla din kesinlikle farklıdır.Her Türk Müslüman olmak zorunda değildir ama Türkler 800-900 sene farklı inançlara ev sahipliği yapmışken şimdi tüm bilgileri halkın hafızasından silip Müslüman Türklere İşid muamelesi yapanlara saygı duyulamaz.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Furkan Aydın
Ya burda halen başıboş yorum yapan insanlar var. Ben adama laf söylüyorum adam İslama söylüyor. Hani ben hristiyanlar şöyle yada yahudiler şöyle demiyorum herkesin dini kendine. Ama benim dinime laf söyler , küfür edersen işte o zaman karşında beni bulursun. Adam benimle birebir bile tartışamıyor. Hemen islam şöyle islam böyle demeye başlıyor. Çünkü zalimlerin düşünce kabiliyeti genellikle bu kadar. Ayrıca 700-800 yıldır müslüman olan türklerin halen müslüman olmadığını iddaa ediyor. Ne insanlar var Allah kimseyi cahillikle sınamasın. Ve en önemlisi atasını unutturmasın.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
bu konuda ben de hak veriyorum. ben de Türküm ben de Müslümanım. herkes saygı duymalı.
Kesinlikle öyle.Ben hakareti inançsızlığın temeli sanıp hakaret etmeyi inanç özgürlüğü sananları ve bunu laikliğe dayandıranlara karşıyım. İnançları özel mülkler olarak alırsak başkasının özel mülküne bir varil benzinle gidersen(yani küfredersen) bu inanç değil bozgunculuktur.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,467
İsim
Emre
Discord
necromancerr
. Türk Müslümandır
??? Göktürkler Hunlar ne o zaman yeminle Osmanlı torunuyum diye geçinenlerle aynı kafa yapısına benzer bi kafa yapısı bu. Din kişiye özel olan bir şey Irk ise senin Doğduğun aile, gen gibi şeylere bağlıdır Hristiyan olan yada budizme tapan türk halkları da vardı (tengri dışında)

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Arda Yıldırım
hala gülüyorum :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana koca bir yuh cekiyorum, Beni hayata bağlayan şey inancımdir. Allahin varlığını sayisiz proflar Albert Einstein bile kanıtlamış sen körü körüne diyorsun, sayısız mucizeler var üstelik. adın güzelmiş Furkan kardeş ama sende körü körüne gaflet içinden çıkamıyorsun. saygı göstermeli diyorsun ama ettiğin kelimeler ne kadar saygılı olduğunu gösteriyor. Yarin ahirette Allah diyecek ki, kimdir galib gelen, hadi inandıklarınızi getirin.ama is isten gecmis olacak.
Kanıtlanabilir bir şey olsa sınavın ne anlamı kalıyor merak ettim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,467
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Irkla din kesinlikle farklıdır.Her Türk Müslüman olmak zorunda değildir ama Türkler 800-900 sene farklı inançlara ev sahipliği yapmışken şimdi tüm bilgileri halkın hafızasından silip Müslüman Türklere İşid muamelesi yapanlara saygı duyulamaz.
Doğru açıklama budur bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana koca bir yuh cekiyorum, Beni hayata bağlayan şey inancımdir. Allahin varlığını sayisiz proflar Albert Einstein bile kanıtlamış sen körü körüne diyorsun, sayısız mucizeler var üstelik. adın güzelmiş Furkan kardeş ama sende körü körüne gaflet içinden çıkamıyorsun. saygı göstermeli diyorsun ama ettiğin kelimeler ne kadar saygılı olduğunu gösteriyor. Yarin ahirette Allah diyecek ki, kimdir galib gelen, hadi inandıklarınızi getirin.ama is isten gecmis olacak.
Seni Bağlayan inancın olabilir saygıda gösteririm bu duruma ancak bu durum beni bağlamaz Fizikötesi varlıkları kanıtlayabildiğimiz zaman ben tam olarak İslama geçerim (Agnostiğim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Zaman kavramı yok mu? Şuan Anadolu Türkleri Anadoluya ayak basan ilk Türkten itibaren Müslüman değil mi? Yunanistan bayrağında haç var zeusa tapan atalarımız vardı mı diyorlar?
Değil cehalet işte böyledir herşeyi biliyorum sanarsin sacmalarsin.
Ön Türkler nedir bir bak öğren, islam yokken Türkler vardı.
Dünyada Türklerin bir çok farkli inancı var, yahudi, hristiyan, göktanri, şaman var da var.
Bizi birleştiren din değil Türklük bilincidir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,467
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Değil cehalet işte böyledir herşeyi biliyorum sanarsin sacmalarsin.
Ön Türkler nedir bir bak öğren, islam yokken Türkler vardı.
Dünyada Türklerin bir çok farkli inancı var, yahudi, hristiyan, göktanri, şaman var da var.
Bizi birleştiren din değil Türklük bilincidir.
Yanlış kişiyi etiketlediniz galiba hocam :D

witicieen

80+
Receb kınanıyor ama burada da insanlar Filistin bayrağının üzerine terörist yazıp PP yapıyor.
Raporluyorsun moderatör reddediyor. İstediğin millete özgürce hakaret edebiliyorsun.
Recepten ne farkı var buranın?

Böyle bir durumun raporunu bana atar mısın? Twitter da baya güçlü bir profil sayfam var. Direk # tt eylemi başlattırayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,136
Üyeler
163,113
Son üye
Eniag
Top Bottom