Neler Yeni

Technopat Sitesi Üyeleri ve Yöneticileri Neden Çok Cahil?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bura.K

80+ Silver
Çünkü ceza alan kişilerin ceza almaya sebep olacak hakaret niteliğindeki mesajları beraberinde editleniyor veya kaldırılıyor. Ama gördüğüm kadarıyla hakaret olduğu gibi duruyor, demek ki ceza almamış.
Her zaman kaldırılmıyor ya da editlenmiyor. Ben çokça "Cahil" diyerek hakaretlerde bulunmuştum (AKtroller ve Gözlerini kapamış sıkı İslamcı tayfa), işte uyarı yedim ama hala daha mesajım vesaire duruyordu. Tabi hepsinde değil. Dediğim gibi moderasyon ekibine kalmış, dilerse mesajı siler, dilerse değiştirir. Konuyu özelden atabilir misiniz?

Her zaman kaldırılmıyor ya da editlenmiyor. Ben çokça "Cahil" diyerek hakaretlerde bulunmuştum (AKtroller ve Gözlerini kapamış sıkı İslamcı tayfa), işte uyarı yedim ama hala daha mesajım vesaire duruyordu. Tabi hepsinde değil. Dediğim gibi moderasyon ekibine kalmış, dilerse mesajı siler, dilerse değiştirir. Konuyu özelden atabilir misiniz?
İşte o "isterlerse" kısmı adaletsizliğin kanıtıdır. O hakaret kaldırılmadığı müddetçe de düşüncelerim değişmeyecek, kimsenin değişmez yalnızca benim değil. İstersen konuyu açtığım yerde ufak bir ekran görüntüsü paylaştım ona da bak bir.

Özelden nasıl ulaşabilirim sana?

Bura.K

80+ Silver
Özelden nasıl ulaşabilirim sana?
1657186131224.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,151