öncelikle hoş geldinnoktalama hatasından dolayı 1 ay ceza nedir be hocam çok saçma bana burayı anlatırmısınız
alışman lazım kurarlar çok katı bazı yerden sonra insanı çıldırtıyornoktalama hatasından dolayı 1 ay ceza nedir be hocam çok saçma bana burayı anlatırmısınız
konuyla alakası yok ama bişey sorcam yerli malı haftası var yarın sınıfta yemek götürmesem bişey olurmu rezil olurmuyumalışman lazım kurarlar çok katı bazı yerden sonra insanı çıldırtıyor
Yok be! İlkokul çocuğu musunkonuyla alakası yok ama bişey sorcam yerli malı haftası var yarın sınıfta yemek götürmesem bişey olurmu rezil olurmuyum
rezil olmazsın ama niye getirmedin sorusu alırsınkonuyla alakası yok ama bişey sorcam yerli malı haftası var yarın sınıfta yemek götürmesem bişey olurmu rezil olurmuyum
Kola al git üstünlük belirtisi kur.konuyla alakası yok ama bişey sorcam yerli malı haftası var yarın sınıfta yemek götürmesem bişey olurmu rezil olurmuyum
Tecnophat Saçma Kuraları Var Ben Ordan Ayrılıp Donanım Arşivine Geçtim Üyeleri Güzel Kuralları Ve Yöneticileri Kötü Kurallarda Sebebsiz Ban Bile Yiyebilirsiniz Diyor Üye Sayıları Çok Ona Güveniyorlarnoktalama hatasından dolayı 1 ay ceza nedir be hocam çok saçma bana burayı anlatırmısınız