Neler Yeni

Technopat Sosyal neden böyle?

Timuçinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Timuçin Yılmaz
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5, 6 aydır yarı aktif olarak Technopat Forum kullanıyorum başta çok eğlenceliydi Nostalji seven bir insanım özellikle çok eski bilgisayarları toplamayı severim bunun yüzünden insanlar forum üzerinde benle dalga geçti başta çok takmadım daha sonra bir yazılım öğrencisi olarak bazı konular açtım ve Technopat Forumdaki sürekli kullanıcı olduğuna emin olduğum kişiler çok kaba bir dille dalga geçercesine yanıt verdiler yada bir ekran kartı hakkındaki yorumlarıma kaba bir şekilde yanıt verip saçma gülücükler attılar Türkiye çapında teknoloji topluluğunun bu şekilde olduğunu düşünmüyorum çünkü bu tarz problem yaşadığım insanlar genellikle Sürekli Technopat Sosyal kullanıcılarıydı puan sisteminden anlıyordum son olarak açtığım bir konuya kullanıcıların şikayet etmeleri üzerine cümle sonuna nokta koymadım diye 1 saat yetkim alındı şunu tam olarak anlayamadım bir insanın yazılımsal yada donanımsal bir konuyu en ince detaylarına kadar bilmesi mi gerekiyor? gerçekten insanın hevesini kaçıracak şekilde tavırlara sahipler kendimi bilgisayarlar konusunda yetenekli biri olarak biliyorum ama psikolojik olarak zayıf bir insan olsam gerçekten etkilenebilirdim sadece bana değil diğer insanlara karşı tavırları da zorbalık denebilecek düzeyde sizce neden bu şekilde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Benzer insanlar bu forumda da var aslında tüm dünyada da var :D technopat newbie'ları pek sevmiyor kendi içinde gruplaşma var diyelim. Ben hiç kullanmadım şahsen ama saygı duyarım.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel

omer_34

80+ Silver
orda sorusuna düzgün cevap alabilen var mı cidden

Kara*

80+ Silver
Bir forum'a bakarken ciddi şekilde orada konular açıp devamlılığı sürdürmeyi düşünüyorsam önce kitlesine bakarım, baktım olmayacak bir seviyede kısa detay girmeden konuşur az durur bir daha girmem. Sadece toksik kitle orada yok, ama baya sorunlar çıktığı için millet artık sevmiyor, eski konulara bazen bir şey sorun olduğunda bakarım, toksik kitlenin o kadar fazla olmadığını gayet iyi bir düzeyde olduğunu gördüm. Ama genel sorunu yazım kurallarına baya önem gösteriyorlar, gerçekten sorunu olan birisi bir de yazım kurallarına işi önemli değilse özen göstermesi gerekmiyor, anlaşılacak kadar yazsa zaten insanlar anlar. Akabinde toksik kitlesi sadece size değil en alakasız konularda bile rapor edip saçma sapan emojiler atıyorlar, sonrasını söylemeye gerek duymuyorum zaten eskiden o kadar fazla değildi ama şimdi baya bir kitle sorunu var, bazı şeyleri düzeltmek için ciddiye alacaklarını sanmam. Sadece malum sitede değil başka yerlerde aynı, lakin bunların yaptığı kadar değil en iyisini yapmışsınız, öncelik olarak saygı yoksa zaten ne olursa olsun bir önemi kalmaz, ergen kızlar kadar toksik bir seviyedeler zaten laf anlatılmaz böyle kişilere ciddiye bile almaya gerek yok dediğiniz gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Megan

80+ Silver
her hafta birkaç konu açılıp technopat gömülüyor. Madem bu kadar kötü neden kullanıyorsunuz ısrarla. Hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,757
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5, 6 aydır yarı aktif olarak Technopat Forum kullanıyorum başta çok eğlenceliydi Nostalji seven bir insanım özellikle çok eski bilgisayarları toplamayı severim bunun yüzünden insanlar forum üzerinde benle dalga geçti başta çok takmadım daha sonra bir yazılım öğrencisi olarak bazı konular açtım ve Technopat Forumdaki sürekli kullanıcı olduğuna emin olduğum kişiler çok kaba bir dille dalga geçercesine yanıt verdiler yada bir ekran kartı hakkındaki yorumlarıma kaba bir şekilde yanıt verip saçma gülücükler attılar Türkiye çapında teknoloji topluluğunun bu şekilde olduğunu düşünmüyorum çünkü bu tarz problem yaşadığım insanlar genellikle Sürekli Technopat Sosyal kullanıcılarıydı puan sisteminden anlıyordum son olarak açtığım bir konuya kullanıcıların şikayet etmeleri üzerine cümle sonuna nokta koymadım diye 1 saat yetkim alındı şunu tam olarak anlayamadım bir insanın yazılımsal yada donanımsal bir konuyu en ince detaylarına kadar bilmesi mi gerekiyor? gerçekten insanın hevesini kaçıracak şekilde tavırlara sahipler kendimi bilgisayarlar konusunda yetenekli biri olarak biliyorum ama psikolojik olarak zayıf bir insan olsam gerçekten etkilenebilirdim sadece bana değil diğer insanlara karşı tavırları da zorbalık denebilecek düzeyde sizce neden bu şekilde?
Forum kötülemek yerine huzurlu olduğunu dusundüğun yerde aktif olman daha mantıklı.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Technopat hep öyle. Hep en üst segment donanımlarla ilgilenirler millet alabiliyor mu alamıyorlar mı umurlarında değil. Herkes her şeyi bilir gibi konuşur özellikle malum şahıslar bilmiş bilmiş konuşur kendini bir şey sanarak. Kendilerini hep en üst görürler en tepeden bakarlar, kibir mibir her şey vardır. Donanım arşiv youtube kanalı technopattan sonra açılmasına rağmen techopattan çok daha önce milyon aboneyi geçmiştir. Technopat yıllardır milyonu göremedi bu gidişle göremeyecek de, görmesin görmesine gerek de yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus
Banada aynısı olduydu sırf "de"'yi ayrı yazmadım diye daha hesabı açmadan 1 saat bişey yapamadım çok saçmaydı

Top Bottom