Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5, 6 aydır yarı aktif olarak Technopat Forum kullanıyorum başta çok eğlenceliydi Nostalji seven bir insanım özellikle çok eski bilgisayarları toplamayı severim bunun yüzünden insanlar forum üzerinde benle dalga geçti başta çok takmadım daha sonra bir yazılım öğrencisi olarak bazı konular açtım ve Technopat Forumdaki sürekli kullanıcı olduğuna emin olduğum kişiler çok kaba bir dille dalga geçercesine yanıt verdiler yada bir ekran kartı hakkındaki yorumlarıma kaba bir şekilde yanıt verip saçma gülücükler attılar Türkiye çapında teknoloji topluluğunun bu şekilde olduğunu düşünmüyorum çünkü bu tarz problem yaşadığım insanlar genellikle Sürekli Technopat Sosyal kullanıcılarıydı puan sisteminden anlıyordum son olarak açtığım bir konuya kullanıcıların şikayet etmeleri üzerine cümle sonuna nokta koymadım diye 1 saat yetkim alındı şunu tam olarak anlayamadım bir insanın yazılımsal yada donanımsal bir konuyu en ince detaylarına kadar bilmesi mi gerekiyor? gerçekten insanın hevesini kaçıracak şekilde tavırlara sahipler kendimi bilgisayarlar konusunda yetenekli biri olarak biliyorum ama psikolojik olarak zayıf bir insan olsam gerçekten etkilenebilirdim sadece bana değil diğer insanlara karşı tavırları da zorbalık denebilecek düzeyde sizce neden bu şekilde?