Technopatı Kötü Buluyorum, Sizce?

Zaten ban yiyen buraya geliyor. Düşüncende özgürsün yazılımsal sorun yaşayınca ilk işim orası oluyor benim.

Technopattan Yazım yanlışı yüzünden ban yedim aşırı saçma geldi sinirlendim
Donanım Arşivi Hem Aktiflik Olsun Hemde Kurallar Olsun Çok Daha iyi Bence Görüşleriniz?
Şuan burada bulunup bu konuya cevap veriyorsak görüşümüz zaten bellidir, teşekkürler.

İki forumda gayet iyi ama doğruyu söylemek gerekirse bu forumda bi kitle var çok boş yapıyor.Soruyu okumadan.Anlatılanı anlamadan yorum yapan çok var.Diğer forumda da var.İnsanoğluyuz sonuçta ama burda daha fazla

disiplinli bir forum çok daha iyi gözükür, benim görüşüm technopatın çok daha iyi bir forum olduğu. Ancak burası kadar esnek değil. 2 forumu da aktif kullanıyorum.

bilmiyorum ama burası bana daha iyi geliyor
Banlanan arkadaşlar genelde böyle diyor hocam :D, evet kısıtlanmak can sıkıcı. Hatta bende kısıtlandığımda genelde sıkılıyorum ama forum kuralları bu şekilde. Biraz daha kolaylaştırmak amaçlı otomatik düzeltici bile koydular, onu kullanabilirsin.

bu da benim 4-5 yıllık kısıtlanma geçmişim;
1682380321309.png

Burda teknik konuda kadro eksiği var. O düzeltilebilse bence burası kat be kat daha iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Öncelikle hiçbir yeri savunmuyorum ve tamamen objektif bir şekilde yorum yapıyorum.

1) Technopat'ta kurallara uyulduğu zaman kesinlikle ban yemezsiniz. Zamanında birkaç moderatör yüzünden ben de ban yedim. Şu an gözlemlediğim kadarıyla gayet normal işliyor kurallar. Herhangi bir foruma kayıt olduktan sonra kuralları okumalısınız. Her forumun kuralları aynı olmuyor.

2) DA Forum yaklaşık 2 yıl önce çok daha aktifti ve üyeler genelde karakterli ve yardımsever kişiliğe sahiplerdi. Ben de o zamanlar her gün saatlerimi harcardım. Pandemi zamanında fazla yapacak bir şey de yoktu.

3) Teknik bilgi veya yazılımsal herhangi bir konuda yardıma muhtaç olduğumda direkt Technopat Sosyal'de konu açıyorum ben. Çünkü orada gerçekten işlerinde uzman kişiler var. Kimisi PSU konusunda kimisi işlemci konusunda kimisi anakart kimisi de her şeyden orta seviyede bilgiye sahip benim gibi.
PSU konusunda uzman olan arkadaş: @of Beauty and Rage
MoBo konusunda uzman olan arkadaş: @bana beko derler
CPU konusunda uzman olan arkadaş: @RevDeisDou
OC konusunda uzman olan arkadaş: @cfranko

4) Zayıf kurallar forumlar için iyi değildir aslında. Herkesin belli bir uyum içerisinde olması gerekir.

5) Şu tarihteki DA Forum kitlesi biraz sıkıntılı geliyor bana. Kimisine göre bu değişebilir elbette.

6) Yanlış hatırlamıyorsam 14 foruma üyeyim ve bana göre Evrim Ağacı ilk sırada. İkincisini henüz seçemedim. Aslında Evrim Ağacı forum kültüründen değil gibi ama benzer yanları oldukça fazla.

7) Benim için DA Forum denince aklıma @Mehmet Yılmaz gelir. Kendisi oldukça mütevazi ve yardımsever birisidir. Zamanında az buz sohbetimiz olmuştur. Tabii bu forumda uyarı yiyince ufak tefek atışmalarımız da oldu. :D

8) DA Forum'un bende ayrı bir yeri var ancak son zamanlarda aktifliğim neredeyse yok gibi.

Yazdıklarımda yanlışlarım varsa uygun bir dilde beni eleştirebilirsiniz.

Technopat'tan bende 1-2 yıl önce o sebepten ban yemiştim. bir kaç ay önce hesap açtım yine ip'den ban yedim, buraya geldim. Kat kat daha iyi burası.

Technopatta cümle sonuna nokta koymadım diye ban yedim ben tdk değilim Türkçe dersinide genel olarak dinlememişimdir sevmediğimden değil öğretmenlerim kalitesiz olduğundan. Biraz daha anlayışlı olabilirler...

Geri