Kyuma
80+ Bronze
Öncelikle birden fazla forum kullandığımı belirterek konuya gireyim ; technopat forum kullanıyorum uzun süredir destek almak istediğim zaman konu açıyorum ve açarken yazdığım metni sitede bulunan özellik olan noktalama ve büyük harf düzeltme butonundan yazıyı düzeltiyorum daha sonra konuyu açıyorum zaten başlıkta sıkıntı yok ve birde bakmışım yazım kurallarından ceza yemişim bu olayları sık sık yaşadığımdan artık tepem attı ve hesabımı silmiştim. Geçen haftalarda tekrar hesap açıp forumda takılmaya başladım fakat gene bu tarz bir cezaya denk gelince artık bilet açma vakti geldi diye düşündüm ve aynı şu sekil yazdım ; BEN TDK DEĞİLİM! , Sizin sitenizdeki yazım düzeltme ile düzeltip açtığım konular için sürekli ceza yiyorum ve bu sürekli oluyor ben tdk değilim arkadaş %100 doğru yazamamki artık forumu destek almak için değil ceza almak için kullanıyorum resmen bu kadar ceza forumun amacını yani insanların birbirine destek olmasının önüne geçiyor. Bundan dolayı kaç tane hesabımı sildim ve geri açtım büyük ihtimal bu hesabımıda sileceğim dedim ve bakın ne oldu Hesabımı silmişler şaşırmadınız değilmi?
kendi hatalarıyla insanlara ceza veren tek forum .d technopat
donanım arşiv halkına teşekkürler.
kendi hatalarıyla insanlara ceza veren tek forum .d technopat
donanım arşiv halkına teşekkürler.