neden onaylanmasin sonucta insan sagligi ve alacagi karar mevcut ortadaArkadaşlar prezervatif konusu onaylanmış şaka gibi ya? Siz ne düşünüyorsunuz?
Çünkü gerekli konuları onaylamıyolar farkında mısın? Bilgisayar hakkında konu açtım geçenlerde onaylanmadı neden mesela?neden onaylanmasin sonucta insan sagligi ve alacagi karar mevcut ortada
Trol cevapta değil valla ciddiyim hatta önemli değil çok önemliO konuda önemli ama insan hayatının baya bi ihtiyaç parçası karşı tarafta hastalık olur karşı taraf hamile kalır bizden karşı hastalık olur
Ya kardeşim geçenlerde bilgisayar konusu açtım onaylanmadı. Şaka mıdır? Adam troll konusu açmış gibi cevaplar yazmış.O konuda önemli ama insan hayatının baya bi ihtiyaç parçası karşı tarafta hastalık olur karşı taraf hamile kalır bizden karşı hastalık olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trol cevapta değil valla ciddiyim hatta önemli değil çok önemli
Yöneticileri harbi sigmaymışYa kardeşim geçenlerde bilgisayar konusu açtım onaylanmadı. Şaka mıdır? Adam troll konusu açmış gibi cevaplar yazmış.
O forumun sorununu veya sorusunu niye gelip buraya yazıyorsun bizi alakadar etmezArkadaşlar prezervatif konusu onaylanmış şaka gibi ya? Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler soruyor kategorisi var gayet normal.Arkadaşlar prezervatif konusu onaylanmış şaka gibi ya? Siz ne düşünüyorsunuz?
Sorununun konusunuda onaylamamışlardırO forumun sorununu veya sorusunu niye gelip buraya yazıyorsun bizi alakadar etmez
prezervatif konusu niye onaylanmasın? troll değil bir şey değil sorun yok, elbette onaylanır.Arkadaşlar prezervatif konusu onaylanmış şaka gibi ya? Siz ne düşünüyorsunuz?
Forumdan ayrıldım ben.prezervatif konusu niye onaylanmasın? troll değil bir şey değil sorun yok, elbette onaylanır.
Ne konusu açtın? Düzgünce bir konu açtıysan onaylarlar, suç atmaya yer aramayın. Technopat savunucusu olarak da görmeyin ben de orayla sorunlar yaşadım ama troll konu değilse veya aşırı yazım yanlışından bi halt anlaşılmıyorsa reddediyorlar konuları genelde.Bilgisayar hakkında konu açtım geçenlerde onaylanmadı neden mesela?
tebrik ederim büyük başarıForumdan ayrıldım ben.
Aynen. Tüm kaliteli kullanıcılar ayrıldı zaten. Sizce devam edin orada.Ne konusu açtın? Düzgünce bir konu açtıysan onaylarlar, suç atmaya yer aramayın. Technopat savunucusu olarak da görmeyin ben de orayla sorunlar yaşadım ama troll konu değilse veya aşırı yazım yanlışından bi halt anlaşılmıyorsa reddediyorlar konuları genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tebrik ederim büyük başarı