Technopatta neden saçma konular onaylanıyor?

O konuda önemli ama insan hayatının baya bi ihtiyaç parçası karşı tarafta hastalık olur karşı taraf hamile kalır bizden karşı hastalık olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O konuda önemli ama insan hayatının baya bi ihtiyaç parçası karşı tarafta hastalık olur karşı taraf hamile kalır bizden karşı hastalık olur
Trol cevapta değil valla ciddiyim hatta önemli değil çok önemli

Trol cevapta değil valla ciddiyim hatta önemli değil çok önemli
Ya kardeşim geçenlerde bilgisayar konusu açtım onaylanmadı. Şaka mıdır? Adam troll konusu açmış gibi cevaplar yazmış.

Arkadaşlar prezervatif konusu onaylanmış şaka gibi ya? Siz ne düşünüyorsunuz?
O forumun sorununu veya sorusunu niye gelip buraya yazıyorsun bizi alakadar etmez

Bilgisayar hakkında konu açtım geçenlerde onaylanmadı neden mesela?
Ne konusu açtın? Düzgünce bir konu açtıysan onaylarlar, suç atmaya yer aramayın. Technopat savunucusu olarak da görmeyin ben de orayla sorunlar yaşadım ama troll konu değilse veya aşırı yazım yanlışından bi halt anlaşılmıyorsa reddediyorlar konuları genelde.

Forumdan ayrıldım ben.
tebrik ederim büyük başarı

Ne konusu açtın? Düzgünce bir konu açtıysan onaylarlar, suç atmaya yer aramayın. Technopat savunucusu olarak da görmeyin ben de orayla sorunlar yaşadım ama troll konu değilse veya aşırı yazım yanlışından bi halt anlaşılmıyorsa reddediyorlar konuları genelde.

tebrik ederim büyük başarı
Aynen. Tüm kaliteli kullanıcılar ayrıldı zaten. Sizce devam edin orada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,581
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri