Techolayın 9070xt videosu doğru mu

umutdt25t

80+
Reaksiyon skoru
10
bir arkadaşım şuanda 9070xt alıcaktı ama bu videodan sonra emin olamadı doğru mudur replay vb. önemli değil oyunlarda sıkıntı olmasın yeter.

yalan olduğunu düşünmüyorum ha şöylede bişey var birinde hiç bir şey çıkmaz biri sorun içinde boğulur ama benim amd deneyimlerim hiç iyi olmadı o yüzden nvdia geçtim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kardom takma böyle şeylere Nvidia GT9000 den RX9070 e geçirdim arkadaşımı dünya var dedi sen düşün

bir arkadaşım şuanda 9070xt alıcaktı ama bu videodan sonra emin olamadı doğru mudur replay vb. önemli değil oyunlarda sıkıntı olmasın yeter.
teknoloji işi şans işi ancak amdde şans biraz daha düşük hocam. şöyle söyleyeyim rx 550 kullandım çok da kötü değildi (performas anlamında değil wattman anlamında) yani şanslı değilseniz aldığınız güne lanet okursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardom takma böyle şeylere Nvidia GT9000 den RX9070 e geçirdim arkadaşımı dünya var dedi sen düşün
bi zahmet öyle desin zaten

Hocam Forumun yarisi 9070XT kullaniyor nerdeyse çok sık bir sorun olsa cevaplarlardi emin olun

yalan olduğunu düşünmüyorum ha şöylede bişey var birinde hiç bir şey çıkmaz biri sorun içinde boğulur ama benim amd deneyimlerim hiç iyi olmadı o yüzden nvdia geçtim
Benimde geçmişte AMD deneyimim hiç iyi değildi. Rx serisinde 3/4 kart kullandım ve gayet memnunum. Gerçekten biraz şans işi. Gönül ister Nvidia ile devam ama o VRAM ile bu bütçeler ile çok zor be hocam

Benimde geçmişte AMD deneyimim hiç iyi değildi. Rx serisinde 3/4 kart kullandım ve gayet memnunum. Gerçekten biraz şans işi. Gönül ister Nvidia ile devam ama o VRAM ile bu bütçeler ile çok zor be hocam
haklısınız hocam ama nvidia ben uğraşmayayım gireyim oyunumu oynayayım diyorsan o taraftan iyi amd işlemcide mükemmel üstüne yok ama ben bir daha her yeniden başlatışımda wattman hatası almak istemiyorum birde forza horizon 5 oynarken çimler bina boyutuna çıkıp yolumu kapatıyodu önümü göremiyordum bide yarış oyunu olunca haliyle çıldırtıyodu

haklısınız hocam ama nvidia ben uğraşmayayım gireyim oyunumu oynayayım diyorsan o taraftan iyi amd işlemcide mükemmel üstüne yok ama ben bir daha her yeniden başlatışımda wattman hatası almak istemiyorum birde forza horizon 5 oynarken çimler bina boyutuna çıkıp yolumu kapatıyodu önümü göremiyordum bide yarış oyunu olunca haliyle çıldırtıyodu
Hangi kartı kullandınız hocam.

Hangi kartı kullandınız hocam.
rx550 ile girdim piyasaya 580 6600xt ve 7700xt de pes ettim wattman hatasını 550 ve 6600de yaşadım

fiyat ve vram anlamında kartlar çok cazip ama iş yazılıma gelince amd hala driver işini tutturamadı bence bi bakıyosun güncelleme harika bi bakıyorsun diğer güncellemede bozuluyor

arkadaşın bence alabilir nasılsa 14 gün koşulsuz iade ve o 14 günde kartı iyice zorlasın her şeyini incelesin eğer b,r sorun olursa iade eder

şansı yaver giderse kafası rahat olur gitmezsede allah sabır versin

Amd video donma sorunu yıllardır olan bir şey düzeltmek için gpu hızlandırma gibi önemli özellikleri kapatmak zorunda kalmışlığım var AMD kullandığım zamanlardan, eh tabii bunu dile getirince fanboylar tarafından sorun bilgisayarın da uyarısını daima alıyordum o gün bugündür ben bu konuları dile getirmiyorum insanlar memnun demek diyerek geçiyorum. Bunlar daha hiç bir şey gtx 1650 kullanan arkadaşım oyunda bozulmalar yaşamazken ben 6700 xt ile acı çekiyordum. Video doğru mu? Neden yalan olsun 6700 xt den sonra da amdye şans verdim ama olmuyor :D reflex? Yok. Anti lag? Şahsen berbat. İnanmıyor musun? Google da igor lab v.b. testleri mevcut. Neden? Çünkü refleks donanıma dayalı. Amd falan filan çıkaracak diyecekler şimdi bende diyorum ki reflex 2 çıktı çıkacak kusura bakmayın sadece hikayeli oyun oynuyorsanız elbette olur, cs de özellikle nvidia kartlarda daima daha yüksek FPS aldım yüzde 1 ve 0.1 değerlerim çoğu zaman daha iyiydi yinede bütçe işi herkesin kendi tercihi.

o 100 200 yıll zaman yolcuguna çıkmış a

Amd Rx 6700 Xt memnundum ama rtx 4070 geçince farkı anladım

Geri