teknoloji işi şans işi ancak amdde şans biraz daha düşük hocam. şöyle söyleyeyim rx 550 kullandım çok da kötü değildi (performas anlamında değil wattman anlamında) yani şanslı değilseniz aldığınız güne lanet okursunuzbir arkadaşım şuanda 9070xt alıcaktı ama bu videodan sonra emin olamadı doğru mudur replay vb. önemli değil oyunlarda sıkıntı olmasın yeter.
bi zahmet öyle desin zatenkardom takma böyle şeylere Nvidia GT9000 den RX9070 e geçirdim arkadaşımı dünya var dedi sen düşün
Benimde geçmişte AMD deneyimim hiç iyi değildi. Rx serisinde 3/4 kart kullandım ve gayet memnunum. Gerçekten biraz şans işi. Gönül ister Nvidia ile devam ama o VRAM ile bu bütçeler ile çok zor be hocamyalan olduğunu düşünmüyorum ha şöylede bişey var birinde hiç bir şey çıkmaz biri sorun içinde boğulur ama benim amd deneyimlerim hiç iyi olmadı o yüzden nvdia geçtim
haklısınız hocam ama nvidia ben uğraşmayayım gireyim oyunumu oynayayım diyorsan o taraftan iyi amd işlemcide mükemmel üstüne yok ama ben bir daha her yeniden başlatışımda wattman hatası almak istemiyorum birde forza horizon 5 oynarken çimler bina boyutuna çıkıp yolumu kapatıyodu önümü göremiyordum bide yarış oyunu olunca haliyle çıldırtıyoduBenimde geçmişte AMD deneyimim hiç iyi değildi. Rx serisinde 3/4 kart kullandım ve gayet memnunum. Gerçekten biraz şans işi. Gönül ister Nvidia ile devam ama o VRAM ile bu bütçeler ile çok zor be hocam
Hangi kartı kullandınız hocam.haklısınız hocam ama nvidia ben uğraşmayayım gireyim oyunumu oynayayım diyorsan o taraftan iyi amd işlemcide mükemmel üstüne yok ama ben bir daha her yeniden başlatışımda wattman hatası almak istemiyorum birde forza horizon 5 oynarken çimler bina boyutuna çıkıp yolumu kapatıyodu önümü göremiyordum bide yarış oyunu olunca haliyle çıldırtıyodu
rx550 ile girdim piyasaya 580 6600xt ve 7700xt de pes ettim wattman hatasını 550 ve 6600de yaşadımHangi kartı kullandınız hocam.
o 100 200 yıll zaman yolcuguna çıkmış akardom takma böyle şeylere Nvidia GT9000 den RX9070 e geçirdim arkadaşımı dünya var dedi sen düşün