burakreıs61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Merhabalar yaklaşık 1 ay önce Aoc marka monitörüm panel arızası verdi durduk yere bende YETKİLİ SERVİS Tecpro'ya gönderdim tam 1 ay oldu yaklaşık 2 hafta önce bana mesaj geldi monitörünüz aynısından olmadığından dolayı
ee ne yapacağız dedim, UPS kargo ile göndereceğiz dediler VE 1 HAFTADIR UPS KARGONUN ÜRÜNÜ ORDAN ALIP BANA GETİRMESİNİ BEKLİYORDUM.
en sonunda dayanamayıp İstanbuldaki arkadaşıma yazdım ve kendisi gidip ürünü servisten aldı bana kargolayacak.
Monitörüm buydu : 27” AOC 27G2SP 27' 1920 X 1080 1MS
Eğer AOC marka monitörünüz varsa ve bozulursa sakın SERVİSE göndermeyin balkondan aşşaga fırlatın. daha hızlı çözüm bulursunuz.
AOC CU34G2XP/BK 34" 1 ms WQHD Curved 180 Hz Oyuncu Monitörü ile değiştirelim dediler bende kabul ettim. şamata burdan sonra başlıyor
yaklaşık 2 haftadır ürünümü kargoya vermiyorlar Yurtiçi Kargo 34 İNÇ olduğundan ötürü kargoyu kabul etmemişleree ne yapacağız dedim, UPS kargo ile göndereceğiz dediler VE 1 HAFTADIR UPS KARGONUN ÜRÜNÜ ORDAN ALIP BANA GETİRMESİNİ BEKLİYORDUM.
en sonunda dayanamayıp İstanbuldaki arkadaşıma yazdım ve kendisi gidip ürünü servisten aldı bana kargolayacak.
Monitörüm buydu : 27” AOC 27G2SP 27' 1920 X 1080 1MS
Eğer AOC marka monitörünüz varsa ve bozulursa sakın SERVİSE göndermeyin balkondan aşşaga fırlatın. daha hızlı çözüm bulursunuz.