Neler Yeni

Tek Tek Toplanmış Bilgisayar Önerim!

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Öncelikle selamün aleyküm, herkese hayırlı günler. Bazı kardeşlerimiz (abilerimiz, ablalarımız) kampanyalı hazır sistemlere yetişemiyorlar. Bu nedenle bende bi hazır sistem toplayıp yardımcı olmak adına böyle bir konu açıyorum. Tek tek montajında ve ödemesin de bir problem yaşamam diyenler varsa bu atıcağım "tek tek toplanmış" sisteme göz atabilirler. Kendi yorumunuzu da katabilirsiniz. İlla bu parçalar olcak diye bir şey yok ama kalkıpta benim 3.000 TL'ye koyduğum kasa/psunun yerine 5.000 TL'ye kasa/psu koyarsanız olmaz, fiyat avantajı kalmaz. Yardımcı olabilirsem ne mutlu, saygılar.

Ekran kartı:

İşlemci:

Anakart:
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B76CDHFY?tag=akakceprime-21&psc=1 (Amazon Prime ile 3.400 TL)

Kasa/psu: (Değişiklik gösterebilir)

Ssd:

Ram: (Değişiklik gösterebilir)

İşlemci soğutucu: (Değişiklik gösterebilir)
Dark Frezzer x123'de olabilir.

Toplam fiyat: 33.672 TL.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kaan
hocam güzel sistem toplamışsın tek tek top lucaklar için tavsiyem bütçeniz varsa anakartı değiştirlie bilir fazla da eklencek bişey yok zaten

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Benzer Sistem
Bu linkdeki hazır sistem de benzer ilgilenen var ise.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer Sistem
Bu linkdeki hazır sistem de benzer ilgilenen var ise.
Benim koymuş olduğum anakart, ram ve ssd bu sistemden daha iyi ve imkanı olan kesinlikle tek tek almalı. Ha imkan yoksa tabi ki düşünebilirler 😇.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam güzel sistem toplamışsın tek tek top lucaklar için tavsiyem bütçeniz varsa anakartı değiştirlie bilir fazla da eklencek bişey yok zaten
Bence anakart değişikliğine gerek yok sebebini de şöyle söyleyeyim. Bu anakartın muadilleri 4.500-5.000 TL arasında.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kaan
Benim koymuş olduğum anakart, ram ve ssd bu sistemden daha iyi ve imkanı olan kesinlikle tek tek almalı. Ha imkan yoksa tabi ki düşünebilirler 😇.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence anakart değişikliğine gerek yok sebebini de şöyle söyleyeyim. Bu anakartın muadilleri 4.500-5.000 TL arasında.
doğrudur hocam zaten bişey demdim senin attığın anakart iyi güzel ben sadece bütçeniz varsa diye dedim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğrudur hocam zaten bişey demdim senin attığın anakart iyi güzel ben sadece bütçeniz varsa diye dedim
Estağfurullah hocam, fikirleşiyoruz. Tabi ki bütçe varsa daha fazlası değişebilir dediğin gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,449
Üyeler
163,828
Son üye
scnizel
Top Bottom