Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
Öncelikle herkese selam böyle bir konu açmak istemezdim lakin gün geçmiyor ki insanlar birbirinin yaptığı işe durduk yere laf atmasın
Bugün forumda takılırken bir konu gördüm kanalın videosu şurada
şimdi bu videoda ben ilk 60 saniyede biraz laf söylemiş ben de bundan rahatsız oldum insanlar işini yapmak yerine habire başkasına sataşmaktan cidden vazgeçmiyor
ben de bu durumdan rahatsız olduğumdan dolayı bir yorum yaptım kanal da bana cevap vermiş
ek olarak ekliyorum onu da aşağıya
bana cevap veren kim bilmiyorum lakin kanaldan bana verilen cevap şu şekilde
ben böyle şeyleri görünce üzülüyorum gerçekten ülkede şu işi yapan zaten az kişi varken daha bir de laf dalaşı hicivler filan
ayrıca ben saygı çerçevesinde düşüncemi bildirmişim bana mahalle abisi edasında cevap veriliyor gerçekten ilginç
bu durum bana çok saçma geldi bir de sizin düşüncelerinizi almak isterim
saygılar
Bugün forumda takılırken bir konu gördüm kanalın videosu şurada
şimdi bu videoda ben ilk 60 saniyede biraz laf söylemiş ben de bundan rahatsız oldum insanlar işini yapmak yerine habire başkasına sataşmaktan cidden vazgeçmiyor
ben de bu durumdan rahatsız olduğumdan dolayı bir yorum yaptım kanal da bana cevap vermiş
ek olarak ekliyorum onu da aşağıya
bana cevap veren kim bilmiyorum lakin kanaldan bana verilen cevap şu şekilde
ben böyle şeyleri görünce üzülüyorum gerçekten ülkede şu işi yapan zaten az kişi varken daha bir de laf dalaşı hicivler filan
ayrıca ben saygı çerçevesinde düşüncemi bildirmişim bana mahalle abisi edasında cevap veriliyor gerçekten ilginç
bu durum bana çok saçma geldi bir de sizin düşüncelerinizi almak isterim
saygılar