Neler Yeni

Teknobiyotik Adlı kanalın diğer bilgisayar kanallarına hiciv yapması

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Öncelikle herkese selam böyle bir konu açmak istemezdim lakin gün geçmiyor ki insanlar birbirinin yaptığı işe durduk yere laf atmasın
Bugün forumda takılırken bir konu gördüm kanalın videosu şurada

şimdi bu videoda ben ilk 60 saniyede biraz laf söylemiş ben de bundan rahatsız oldum insanlar işini yapmak yerine habire başkasına sataşmaktan cidden vazgeçmiyor
ben de bu durumdan rahatsız olduğumdan dolayı bir yorum yaptım kanal da bana cevap vermiş
ek olarak ekliyorum onu da aşağıya
bana cevap veren kim bilmiyorum lakin kanaldan bana verilen cevap şu şekilde

ben böyle şeyleri görünce üzülüyorum gerçekten ülkede şu işi yapan zaten az kişi varken daha bir de laf dalaşı hicivler filan

ayrıca ben saygı çerçevesinde düşüncemi bildirmişim bana mahalle abisi edasında cevap veriliyor gerçekten ilginç
bu durum bana çok saçma geldi bir de sizin düşüncelerinizi almak isterim

saygılar

Ekler

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    52.5 KB · Hit: 189

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
A320 anakart, zart zurt kasa. Çiçek gibi sistem. Eleştireceğiniz şeyler gayet açık, gerisini ben anlatmayayım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A320 anakart, zart zurt kasa. Çiçek gibi sistem. Eleştireceğiniz şeyler gayet açık, gerisini ben anlatmayayım.
yaptığı sisteme hiçbir şey söylemiyorum hocam ben iyi de yapabilir kötü de yapabilir de bu işi başkaları da yapıyor diye böyle çirkin sözler kullanmak benim kitabımda doğru değil
eleştirinin bile adaplısı çok önemli

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu Sistem 1000 kat daha iyi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
B450 anakart + 240 GB SSD kombinasyonu firma için daha kârlı olmasına rağmen, sırf izleyiciler için firmaya daha maliyetli olan A320 anakart + 512 GB SSD kombinasyonunu eklemişler.
Kimse de dememiş; Sisteme ekstra depolama birimi eklemek, sistemde anakart yükseltmesi yapmaktan çok daha kolay ve çok daha ucuz.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
adamlar her zaman en iyisi bizde diyenlere kızıyor isteseler 5000 e rtx 2060 koyarlar diğer kanallar 1660s i geçemez.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Öncelikle herkese selam böyle bir konu açmak istemezdim lakin gün geçmiyor ki insanlar birbirinin yaptığı işe durduk yere laf atmasın
Bugün forumda takılırken bir konu gördüm kanalın videosu şurada

şimdi bu videoda ben ilk 60 saniyede biraz laf söylemiş ben de bundan rahatsız oldum insanlar işini yapmak yerine habire başkasına sataşmaktan cidden vazgeçmiyor
ben de bu durumdan rahatsız olduğumdan dolayı bir yorum yaptım kanal da bana cevap vermiş
ek olarak ekliyorum onu da aşağıya
bana cevap veren kim bilmiyorum lakin kanaldan bana verilen cevap şu şekilde

ben böyle şeyleri görünce üzülüyorum gerçekten ülkede şu işi yapan zaten az kişi varken daha bir de laf dalaşı hicivler filan

ayrıca ben saygı çerçevesinde düşüncemi bildirmişim bana mahalle abisi edasında cevap veriliyor gerçekten ilginç
bu durum bana çok saçma geldi bir de sizin düşüncelerinizi almak isterim

saygılar

Standart Teknobiyotik.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teknobiyotik'in birkaç videosunu izledim.Konuşma şekilleri,mimikleri vs. çok esnafvari geldi.Kurumsaldaki ciddiyeti göremedim.

Son düzenleme:

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Ben forum açıldığı günden itibaren bu firmayı eleştiren birçok konu açtım yada açılan konulara cevap olarak bazı şeyler yazdım. Ucuz ürün satmak iyi iş yapmak anlamına gelmez genç arkadaşlar bunu unutmayın ve herzaman bir ürün alırken karşınızda muhattap bulabileceğiniz firmalardan alışveriş yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom