Teknobiyotik teknik servis

galax 2070 super ex gamer
asrock b450m pro4
ryzen 5 3600x
adata xpg sx8200 pro
adata d41 2x8
dark guardian pro
aerocool aero white 650w sence güzel mi?
Çok güzel sistem olmuş. Her şeyiyle güzel, tek önerebileceğim şey 3600X yerine 3600+T6 ultra almanız olacaktır. Ramleri ben de kullanıyorum kasanın içinde çok güzel gözüküyorlar modları da bayağı çeşitli var :)

Evet malesef o model ısınıyor, gürültüsü coil whine olabilir veya fanlar hızlı döndüğündendir. Ekran kartı şu an sizde mi?
ayrıca bi ekran kartı %50 fan hızı ile döndüğünde kaç rpm olmalı ?

Çok güzel sistem olmuş. Her şeyiyle güzel, tek önerebileceğim şey 3600X yerine 3600+T6 ultra almanız olacaktır. Ramleri ben de kullanıyorum kasanın içinde çok güzel gözüküyorlar modları da bayağı çeşitli var :)
birde 280hz monitör alabilirsem çok güzel olucak

ayrıca bi ekran kartı %50 fan hızı ile döndüğünde kaç rpm olmalı ?
2100falan olmalı yani en azından benimki ona yakın bir şey oluyor. Ayrıca %50 fan hızında ses fazla olacaktır, normal bir şey bu.

2100falan olmalı yani en azından benimki ona yakın bir şey oluyor. Ayrıca %50 fan hızında ses fazla olacaktır, normal bir şey bu.
2100 mü benimki 3000 civarında çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal olan o olabilir ve 2100-2300 rpme lafım yok o fan ayarlarında 3000-3500 rpmlere çıkıyordu bie anda yanımdan uçak kalkıyor gibi hissediyordum

Geri