Ben de baktım bir kaç mağazaya da Ankara'da kalmamış maalesef.Dün media martktaydım pembe mavi beyaz hepsi de var ve fiyat dip rakamda, sitelerde her zaman uygun olmayabiliyor
Ben de baktım bir kaç mağazaya da Ankara'da kalmamış maalesef.
Şu anki fiyatını hak eden bir konsol değil bence.Hocam dualsense i bosverin ps5 indirimi yok mu bekleye bekleye taş oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok geldi denmişti bı ara
Kardeşim ne kadar ? Bana alabilir misinDün media martktaydım pembe mavi beyaz hepsi de var ve fiyat dip rakamda, sitelerde her zaman uygun olmayabiliyor
kesinlikle katılıyorum 4k ray tracing açınca fps sürünüyor yerlerde, madem kaldıramıyorsun en az 60 fps vermiyorsun neden böyle bir özellik ekledin. Benim pc'de bile ray tracing açık ultra çoğu oyunda 50-60 fps veriyor zaten.Şu anki fiyatını hak eden bir konsol değil bence.
Kardeşim ne kadar ? Bana alabilir misin
Kaç ₺Dün media martktaydım pembe mavi beyaz hepsi de var ve fiyat dip rakamda, sitelerde her zaman uygun olmayabiliyor
Hakkaten o kadar ucuz mu? Aylardır düşmesini bekliyorum. Dün Arçelik te düştü ve aldımkesinlikle katılıyorum 4k ray tracing açınca fps sürünüyor yerlerde, madem kaldıramıyorsun en az 60 fps vermiyorsun neden böyle bir özellik ekledin. Benim pc'de bile ray tracing açık ultra çoğu oyunda 50-60 fps veriyor zaten.
beyaz 1249 TL mor ve pembe 1349 TL idi sanırım
beyaz 1249 TL mor ve pembe 1349 TL idi sanırımKaç ₺
Hakkaten o kadar ucuz mu? Aylardır düşmesini bekliyorum. Dün Arçelik te düştü ve aldım
Mediamarkt a sitesi yüzünden sinir oldum. Fiyatlara bi 1300 yazıyor bi 1800. 1300 yazında satın almaya çalışıyorum her seferinde ürün sayfasında stok var yazarken sepette stok yok yazıyor. Sitede onlarca mağazada var gösteriyor arıyorum Türkiye de sadece 2 mağazada var diyor. Çok çok kötü bir sistemleri varbeyaz 1249 TL mor ve pembe 1349 TL idi sanırım
etiket fiyatları bu şekildeydi
Mediamarkt a sitesi yüzünden sinir oldum. Fiyatlara bi 1300 yazıyor bi 1800. 1300 yazında satın almaya çalışıyorum her seferinde ürün sayfasında stok var yazarken sepette stok yok yazıyor. Sitede onlarca mağazada var gösteriyor arıyorum Türkiye de sadece 2 mağazada var diyor. Çok çok kötü bir sistemleri var
Aynen. Rezalet bir sistemleri var. Neyse şükür ki ben alacağımı aldım. Kurtuldum araştırma derdindendün akşam 6-7 saat boyunca ps5 bundle stok vardı 16099 TL şarj istasyonu kulaklık ve horizon ps5 cd li sürüm ama ödeme ekranında stok yok diyor, dandik bir sistemleri var.
Aynen. Rezalet bir sistemleri var. Neyse şükür ki ben alacağımı aldım. Kurtuldum araştırma derdinden
İnşallah en kısa zamanda istediğini bulup alırsın dostumbende 2 kol cihaz var sıkıntı yok ama, JB bekliyorum düşük sürüm cihaz lazım, o yüzden yeni bir tane almam gerek