Yardım Teknosa ile yaşadığım sıkıntı

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,329
Geçen günlerde forumda paylaşılan shuriken marka ışıklı hoparlörü aldım. Doğru ürünü sipariş verdim ve eminim siparişlerim de gözüküyor bana kesilen fatura ve gönderilen ürün alakasız bir ürün olarak karşıma çıktı sizce ne yapmalıyım? Gönderen kişinin gözü nereye bakıyordu diye sorguluyorum bari alakalı bir şey gelseydi yada ona yakın bir şey notebook soğutucu ne Bluetooth hoparlör ne? Bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim kargo kutusunu açarken videoya aldım videoda sorunu belirttim. Kanıt olsun diye elimde .

Ekler

• 1755512775408.webp
    1755512775408.webp
    52.1 KB · Hit: 24
  • Screenshot_20250818-125955.webp
    Screenshot_20250818-125955.webp
    82.3 KB · Hit: 23
  • IMG_20250818_125744_361.webp
    IMG_20250818_125744_361.webp
    813.2 KB · Hit: 26
  • IMG-20250818-WA0008.webp
    IMG-20250818-WA0008.webp
    20.6 KB · Hit: 25
Geçen günlerde forumda paylaşılan shuriken marka Bluetooth hoparlörü aldım. Doğru ürünü sipariş verdim ve eminim siparişlerim de gözüküyor bana kesilen fatura ve gönderilen ürün alakasız bir ürün olarak karşıma çıktı sizce ne yapmalıyım? Gönderen kişinin gözü nereye bakıyordu diye sorguluyorum bari alakalı bir şey gelseydi yada ona yakın bir şey notebook soğutucu ne Bluetooth hoparlör ne? Bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim kargo kutusunu açarken videoya aldım videoda sorunu belirttim. Kanıt olsun diye elimde .
Qh la yoladıklalrı şeyde pahalı bişi değilmiş ne vardı şöyle bir ekran kartı gelse .d dönüş bekletin zaten haklısınız

Geçen günlerde forumda paylaşılan shuriken marka Bluetooth hoparlörü aldım. Doğru ürünü sipariş verdim ve eminim siparişlerim de gözüküyor bana kesilen fatura ve gönderilen ürün alakasız bir ürün olarak karşıma çıktı sizce ne yapmalıyım? Gönderen kişinin gözü nereye bakıyordu diye sorguluyorum bari alakalı bir şey gelseydi yada ona yakın bir şey notebook soğutucu ne Bluetooth hoparlör ne? Bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim kargo kutusunu açarken videoya aldım videoda sorunu belirttim. Kanıt olsun diye elimde .
İade et

Hocam gönderen kişinin gözlerde var herhalde sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade almazlarsa ne yapayım?
İade alırlar mühtemelen almazlarsa yazarsın birde bence sorun sadece gözlerde değil yani bir insan elliyerekte ikisinin arasında fark oldupunu söyliyebilir .d

Hocam gönderen kişinin gözlerde var herhalde sıkıntı

İade almazlarsa ne yapayım?
İade her türlü alılar iade almamak zaten ayrı bi sıkıntı ben istersem tepe tepe kullaniyim o ürünü ozaman bile belirli bi süre içersinde götürdüğümde yinede almak zorundalar

Qh la yoladıklalrı şeyde pahalı bişi değilmiş ne vardı şöyle bir ekran kartı gelse .d dönüş bekletin zaten haklısınız
Geçen gün e arşiv faturasına bakayım dedim o esnada fark ettim ama gece geç saat olduğu için bildirmedim müşteri hizmetlerine 😅

İade alırlar mühtemelen almazlarsa yazarsın birde bence sorun sadece gözlerde değil yani bir insan elliyerekte ikisinin arasında fark oldupunu söyliyebilir .d
Yani kesinlikle hocam anlaşılır bir şey ama nasıl idrak edilememiş garip

İade her türlü alılar iade almamak zaten ayrı bi sıkıntı ben istersem tepe tepe kullaniyim o ürünü ozaman bile belirli bi süre içersinde götürdüğümde yinede almak zorundalar
Laptop yok bende ya zaten alakasız ürün biri ses ürünü biri soğutma ürünü 🤣😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,092
Üyeler
184,887
Son üye
talha291
Geri