Neler Yeni

Yardım Telefon Bataryası 49 Derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
Arkadaşlar telefon Mİ10T 6 GB
Bilgisayara usb ile bağlayıp ekran paylaşarak oyun oynuyorum. 5-10 dakika sonra batarya 49 derecelere kadar çıktı. Bunun telefona bir zararı olur mu ? CPU sıcaklığı da 60-65 derecelere çıktı.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bir telefon için 50 derece batarya sıcaklığı yüksek gibi düşünüyorum.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Doğru mu anladım emin değilim ama bilgisayar ekranını telefona bağlayıp telefon ekranıyla bilgisayar oyunu mu oynuyorsun?
Ve neden öyle bir şey yapıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru mu anladım emin değilim ama bilgisayar ekranını telefona bağlayıp telefon ekranıyla bilgisayar oyunu mu oynuyorsun?
Ve neden öyle bir şey yapıyorsun?
Telefonu bilgisayara bağlıyorum. Telefonun ekranını bilgisayara yansıtıyorum. Telefonda ki oyunu bilgisayar da oynuyorum.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Telefonu bilgisayara bağlıyorum. Telefonun ekranını bilgisayara yansıtıyorum. Telefonda ki oyunu bilgisayar da oynuyorum.
Ha anladım, telefonu bilgisayara bağlıyorsunuz ve telefondaki oyunu bilgisayarda oynuyorsunuz. Fakat bu zaten hali hazırda telefonu ısıtır ki. Böyle bir şey yapmak yerine emulatör kullanabilirsiniz.

Aware

80+ Silver
Hocam telefondan oynayın diye yapıyorlar oyunları o kadar kocaman ekrana görüntü veriyor telefon çok normal ısınması zararlı bu arada o kadar yüksek olması max 40 olmalı sıcaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha anladım, telefonu bilgisayara bağlıyorsunuz ve telefondaki oyunu bilgisayarda oynuyorsunuz. Fakat bu zaten hali hazırda telefonu ısıtır ki. Böyle bir şey yapmak yerine emulatör kullanabilirsiniz.
Hocam asıl sorum şu telefonun bataryası 49 derece olunca batarya ya zarar gelir mi ? Yaklaşık 5 saat bu sıcaklıkta oyun oynadım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam asıl sorum şu telefonun bataryası 49 derece olunca batarya ya zarar gelir mi ? Yaklaşık 5 saat bu sıcaklıkta oyun oynadım.
Yüksek sıcaklık batarya ömrünü kısaltır. Olabildiğince serin çalışmalı ama çok fazla değil 49 derece. Benim telefon da 45-50 arasında oluyordu oyunda.

Top Bottom