Yardım telefon mu alayım pc mi

knkm gtx750 diyorum sadece ekran kartını diyorum altı üstü gtx 750 ekran kartı o paraya alan arkadaş ne kullanıyor acaba
he sadece ekran kartımı hocam ben pc yi alcaksınız sandım

Hocam telefonu ne yapacaksınız Allah aşkına tek işlevi fotoğraf çekmek birini aramak başka işlevi yok alın pc rahatınıza bakın.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Kamera için iPhone alınmaz 👍 s22 ultra kamerası çok daha iyi ama yatırım yaparım ios olsun dersen iPhone alınır. Ben olsam pc alırdım
hocam pc de oyun oynuyorum ama ağır oyunlar değil cs valo gibi ztn telefon kamerasını çok kullanıyorum ama iyi kameraya ihtiyacım var bide ios kullandım tekrar dönmek istiyorum çok daha iyi bence hocam
Post automatically merged:

Kamera için iPhone alınmaz 👍 s22 ultra kamerası çok daha iyi ama yatırım yaparım ios olsun dersen iPhone alınır. Ben olsam pc alırdım
hocam çok kullanmasam almam ama kaliteli çekmesi gerekiyor çok foto çekiyorum

Tam bütçe neyse yarısıyla telefon yarısıyla pc alabilirsin niye tek yönlü düşünüyorsun ki? İkisi içinde orta üst segment arası istediğini almak mümkün

Hocam telefonu ne yapacaksınız Allah aşkına tek işlevi fotoğraf çekmek birini aramak başka işlevi yok alın pc rahatınıza bakın.
hocam telefonum 1k ile etmeyen telefon ama
Post automatically merged:

Tam bütçe neyse yarısıyla telefon yarısıyla pc alabilirsin niye tek yönlü düşünüyorsun ki? İkisi içinde orta üst segment arası istediğini almak mümkün
evet hocam ama pc o kadar önemli değil 5600 4060 alsam 14 pro yd alsam iyi midir

arkadaşlar çok kararsız kaldım 7500f 4070ti bilgisayar var bilgisayar mı alsam yoksa 15 pro mu pc var imzamdaki pc ama iyi olmadığı için almak istiyorum sizden fikir almak için yazdım.
pc alınhocam hem oyun oynar keyifli vakit geçirirsiniz 15 e okadar para vermeyin sırf marka hava gerisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,168
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri