Honor 400Dostlar 10k 20k arası olsun telefon önerisi lazım android olsun
A36 ve a26 takıldı gözüme aralarındaki ÖNEMLİ farklar neler
Uzun uzun yazmayayım hocam incelemesini yapmıştım, oradan bak istersen.Ekran canlılığı görüntü kalitesi önemli arada film izliyorum dışarda yolda hangisi daha iyi renkde
Ya neden düşmüyor fiyatı bu meretin :/ 15 , 16k civarına düşse hemen alacağımUzun uzun yazmayayım hocam incelemesini yapmıştım, oradan bak istersen.
Selamlar herkese, bugün yeni telefonum Honor 400'ü inceleyeceğim. Forumlarda pek inceleme bulamadığım için kendim hazırlamak istedim.
Cihazı 28 Ekim tarihinde 19.200 TL ye satın aldım ve ertesi gün elime ulaştı. 3 Gündür aktif olarak kullanıyorum.
Cihaz bana göre GM 24 Pro dan sonra (8500 den çıkmıştı, vergi indirimi ile yarı fiyatına alınabiliyordu) fiyat performansın nirvanası bir cihaz
Daha öncesinde 18.700 TL'den de satılmıştı. Rekabetçi fiyatlara hasret kalmışız açıkçası
Cihazın 8/256 , 12/256 ve 12/512 olmak üzere 3 farklı depolama seçeneği bulunuyor, bende ki 8/256 Gece...
- -Mehmet-
- Cevaplar: 11
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Çok üzülmüştüm onu görünce, muhtemelen fiyat hatası yaptılar ve uğraşmamak için cihazları gönderdiler hocam, tekrar 13 e falan ineceğini hiç sanmıyorumYa neden düşmüyor fiyatı bu meretin :/ 15 , 16k civarına düşse hemen alacağım
HONOR 400 AL GEC DÜŞÜMEDENDostlar 10k 20k arası olsun telefon önerisi lazım android olsun
A36 ve a26 takıldı gözüme aralarındaki ÖNEMLİ farklar neler