Telefon şarj sorunum

Alpha351

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle herkeze selam yaklaşık 2 veya 3 ay önce almış olduğum xiaomi poco x3 nfc cihazım en başlarda çok iyi bir şarz kalitesi verirken şu an çok çabuk bitmekte nedeni veya bildiğiniz bir çözümü varmı ?

Yazılımsal bir problem olabilir. Çünkü 3 ayda bir batarya kolay kolay yaşlanmaz.

Sürekli şarjda iken oynadıysanız belki olabilir

Ya xiaomi bi güncelleme gegirdi 12.0.6 diye ondan sonra ne olduysa oldu
Telefon sıfırlamayı deneyebilirsin. Şahsen Samsung Android 10 güncellemesinde çok sıkıntılar çekmiştim. Çözümü formatta bulmuştum. (Kendi forumunda da zaten bunu öneriyorlardı.)

Veya yeni güncellemeleri beklemelisin.

her çıkan güncellemeyi yüklemeyin pil ömrünüzü yeni güncelleme götürüyordur bir önceki sürüme dönün yeni çıkan sürümlerin pil optimizasyonu berbar oluyor genelde.

Telefon sıfırlamayı deneyebilirsin. Şahsen Samsung Android 10 güncellemesinde çok sıkıntılar çekmiştim. Çözümü formatta bulmuştum. (Kendi forumunda da zaten bunu öneriyorlardı.)

Veya yeni güncellemeleri beklemelisin.
Yok bu şekilde olmayacak yüksek ihtimalle yedekleme alıp format atacağım çünkü yeni aldıgım bir telefonun bu şekilde sorun çıkarmasî oldukça canimi sıktı

Yok bu şekilde olmayacak yüksek ihtimalle yedekleme alıp format atacağım çünkü yeni aldıgım bir telefonun bu şekilde sorun çıkarmasî oldukça canimi sıktı
Dediğim gibi, formatlayabilirsin. Bende de Android10 güncellemesinde telefonu formatlamakta bulmuştum çareyi. Şarjın erken bitmesi, durduk yere rest atmalar, kasmalar...

şarj kısmında toz girmiş olabilir benim farklı vi telefonda aynı sorun vardı düzeldi

Dediğim gibi, formatlayabilirsin. Bende de Android10 güncellemesinde telefonu formatlamakta bulmuştum çareyi. Şarjın erken bitmesi, durduk yere rest atmalar, kasmalar...
abi gerçekten çok teşekkürler yaklasık yarım saatdir kullan8yorum performan artısı fark ediliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,935
Son üye
iklima
Geri