- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,025
kaç ayda 50 dolar yaptınBen çektiğim 50 dolar ile üzerine para ekleyip iphone 6s aldım
kaç ayda 50 dolar yaptınBen çektiğim 50 dolar ile üzerine para ekleyip iphone 6s aldım
Reklam sayılıyormuş , bir kısmını bize veriyorlar ads gelirlerinin @Garip Kont a göreTamam da bizim katkımız ne? Biraz araştırmam lazım. Direk girmeyin siz de araştırın biraz.
10 doları çekip kaldıracı yüksek tutup etherium,xrp,bitcoine yatırım yaptım.kaç ayda 50 dolar yaptın
50 dolar olmadan cekilmiyo yazmıştın?10 doları çekip kaldıracı yüksek tutup etherium,xrp,bitcoine yatırım yaptım.
Yine de araştırsam iyi olacak. Güvenemedim. Bana bir reklam karşılığı bu kadar para verilmesi mantıklı gelmiyorReklam sayılıyormuş , bir kısmını bize veriyorlar ads gelirlerinin @Garip Kont a göre
Yeter ki beleş para kazanayım veriler de gitsin umrumda değilTelefonun grafik birimi ayda 10 dolar getirecek kadar kazım yapamaz ki burada telefon donanımı kullanmadığını söylemiş arkadaş.
Yanlış anlama sadece bir dolandırıcılık veys veri hırsızlığı var mı diye anlamaya çalışıyorum
Ben biraz araştırdım ödeme alanlar olduğu için açtımTamam da bizim katkımız ne? Biraz araştırmam lazım. Direk girmeyin siz de araştırın biraz.
zaten gidiyodur bize sormalarına gerek mi varYeter ki beleş para kazanayım veriler de gitsin umrumda değil
0.5 ile kazıyor hız arttırılabiliyor ama para ödemek lazım sanırım günlük ortalama 0.68 dolar kazanıyoruzHız fiyatları ne kadar peki? Çok cazip. Evde 2 tane cihaz var. Yapmak çok karlı geldi.
Parayı çekmedim zaten.Stormgain uygulaması zaten binance gibi bir yatırım uygulaması.Miningden kazandığın parayı dışarı ,50 dolar yapmadan aktaramıyorsun ama stormgain içerisinden yatırım yapabiliyorsun.50 dolar olmadan cekilmiyo yazmıştın?
Yok elbette vardır da sadece gelir mekanizmasını anlamaya çalışıyorum. Sınavımdan sonra ayrıntılı araştırıp yazarım inşallah.Ben biraz araştırdım ödeme alanlar olduğu için açtım