Neler Yeni

TELEFONU SATAMIYORUM TAKTİK

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
Cihaz bu
10 gün kullandım beğenmedim aldığım fiyattanda aşağı yazdım karta borcum var kapatmam lazım seri taktik
Yada alacak var mı

Cihaz bu
10 gün kullandım beğenmedim aldığım fiyattanda aşağı yazdım karta borcum var kapatmam lazım seri taktik
Yada alacak var mı
Bu fiyata çok zor satman bilgin olsun yurt dışı cihazlara yöneldi millet ben dahil bu modele IMEI vs'de atılıyor fakat bu cihazın kötü sorunu kamera birçok kişi farklı hata almış bu konuda miu forumda konuları mevcut

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata çok zor satman bilgin olsun yurt dışı cihazlara yöneldi millet ben dahil bu modele IMEI vs'de atılıyor fakat bu cihazın kötü sorunu kamera birçok kişi farklı hata almış bu konuda miu forumda konuları mevcut
Hocam kamerası çok hoşuma gitti ama çok büyük geldiği için çalışırken yazık olmasın diye daha fazla kullanmamaya kara verdim geçen ayın sonunda karttan çekip aldım 20 günlük cihaz kombi aldım paraya sıkıştım kaça satabilirim sence telefoncuya götürüp satayım mı

Hocam kamerası çok hoşuma gitti ama çok büyük geldiği için çalışırken yazık olmasın diye daha fazla kullanmamaya kara verdim geçen ayın sonunda karttan çekip aldım 20 günlük cihaz kombi aldım paraya sıkıştım kaça satabilirim sence telefoncuya götürüp satayım mı
Telefoncu fiyatı öldürür bilgin olsun :)

telefoncu 4k verir :d

TahinPekmez

80+ Silver

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Ali
Yurtdışı Redmi note 12 pro 5g 255gb 7-8 bandında satılırken işin zor. Zarar etmek istemiyorsunuz anlıyorum ama 11.500 e gerçekten piyasayı bilmeyen heyecanlı birisi alır. Al sat yapan birisi olarak diyorum.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bu fiyata satman zor. Hem Xiaomi cihazlarda daha çok yurtdışı cihazlar satıldığı için hem de Note 12 Pro 12 bin bandında satılıyor adam neden 2. El cihaza o parayı versin. Senin aldığın fiyat seni bağlar önemli olan piyasa

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
:cautious: kombiyi de satlığa koymuşsun. bina merkezi sistemi gecti diye. al sat al sat
Bişey derdimde burası hiç uygun olmaz kombiyi yeniledim bu eskisi bi akıllı sensin keşke kendi her işi kendi düşüncenr göre yargılamasan

Top Bottom