TELEFONU SATAMIYORUM TAKTİK

Cihaz bu
10 gün kullandım beğenmedim aldığım fiyattanda aşağı yazdım karta borcum var kapatmam lazım seri taktik
Yada alacak var mı
Bu fiyata çok zor satman bilgin olsun yurt dışı cihazlara yöneldi millet ben dahil bu modele IMEI vs'de atılıyor fakat bu cihazın kötü sorunu kamera birçok kişi farklı hata almış bu konuda miu forumda konuları mevcut

Bu fiyata çok zor satman bilgin olsun yurt dışı cihazlara yöneldi millet ben dahil bu modele IMEI vs'de atılıyor fakat bu cihazın kötü sorunu kamera birçok kişi farklı hata almış bu konuda miu forumda konuları mevcut
Hocam kamerası çok hoşuma gitti ama çok büyük geldiği için çalışırken yazık olmasın diye daha fazla kullanmamaya kara verdim geçen ayın sonunda karttan çekip aldım 20 günlük cihaz kombi aldım paraya sıkıştım kaça satabilirim sence telefoncuya götürüp satayım mı

Hocam kamerası çok hoşuma gitti ama çok büyük geldiği için çalışırken yazık olmasın diye daha fazla kullanmamaya kara verdim geçen ayın sonunda karttan çekip aldım 20 günlük cihaz kombi aldım paraya sıkıştım kaça satabilirim sence telefoncuya götürüp satayım mı
Telefoncu fiyatı öldürür bilgin olsun :)

telefoncu 4k verir :d

Yurtdışı Redmi note 12 pro 5g 255gb 7-8 bandında satılırken işin zor. Zarar etmek istemiyorsunuz anlıyorum ama 11.500 e gerçekten piyasayı bilmeyen heyecanlı birisi alır. Al sat yapan birisi olarak diyorum.

Bu fiyata satman zor. Hem Xiaomi cihazlarda daha çok yurtdışı cihazlar satıldığı için hem de Note 12 Pro 12 bin bandında satılıyor adam neden 2. El cihaza o parayı versin. Senin aldığın fiyat seni bağlar önemli olan piyasa

Geri