Telefonu webcam olarak kullanmak

Ortama göre çok ciddi oynuyorsunuz hcm patladım. Iriunda galiba watermark varmış ücretsizde ama göremedim o sorun oldu mu?
Ya droidcami indirdim kamera ne sağa yatıyo ne sola yatıyo onun için de pro versiyonu satın almak gerekiyomuş. Direkt iriun indirdim istediğim şekilde ayaralayabildim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
Ya droidcami indirdim kamera ne sağa yatıyo ne sola yatıyo onun için de pro versiyonu satın almak gerekiyomuş. Direkt iriun indirdim istediğim şekilde ayaralayabildim.
Biraz geç cevap veriyorum ama elgatonun kendi uygulaması olan EpocCam i kullanabilirsin uygulama çok kullanışlı kendi görüntünün ayna yansıması şeklinde kullanabiliyorsun hem de pc ile telefon aynı internete bağlıysa kablo olmadan da kullanabiliyorsun tek kötü yanı çektiği görüntünün altında elgatonun logosu var eğer sıkıntı olmaz dersen güzel uygulama

Biraz geç cevap veriyorum ama elgatonun kendi uygulaması olan EpocCam i kullanabilirsin uygulama çok kullanışlı kendi görüntünün ayna yansıması şeklinde kullanabiliyorsun hem de pc ile telefon aynı internete bağlıysa kablo olmadan da kullanabiliyorsun tek kötü yanı çektiği görüntünün altında elgatonun logosu var eğer sıkıntı olmaz dersen güzel uygulama
Kanka iriunda anlattıklarının hepsi var fligran falan da yok ayrıca.

Bu şekilde;

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ZeoX
Droidcam ve Iriun Webcam kulllanmıştım ben. OBS tarzı bir şeyle kayıt alacaksanız ses girişini oradan ayarlarlayabilirsiniz. Telefonunkini kullanmak zorunda olmazsınız.
Hocam merhabalar. Pcde hatunla beraber dcde film izliyoruz ama webcamli olsun istiyoruz onda laptop var benim masaüstü. Bu programları istediğim şekilde kullanabilir miyim?

11 de iyi ama 12 13 hatta 14 olsa iyi olur ve kaç p

Hocam merhabalar. Pcde hatunla beraber dcde film izliyoruz ama webcamli olsun istiyoruz onda laptop var benim masaüstü. Bu programları istediğim şekilde kullanabilir miyim?
Bakmak lazim kanka. whatsapptan goruntulu olabilir belki. iriun webcam ile

Çoğu oyle uygulamada ücretsiz versiyonlarının kalitesi düşük oluyor 1080p falan açmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,587
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri