C Cerdukay 80+ Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 455 Reaksiyon skoru 144 9 Mayıs 2025 #14 Geçmiş olsun. Hukuki sonuç alabileceğini sanmıyorum.
E EREN PC 80+ Bronze Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1,509 Reaksiyon skoru 404 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Mr8ilgin yazmış: Yd cihaz diyosun polis bakmaz onu geç tel için pek uğraşmazlar. Devamı için tıklayın... yok bakıyo şimdi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 9 Mayıs 2025 şahsen bende sanmıyorum ama bimin önünde bi kamera var ona bakacaz muhtarında haberi oldu telefoncularada söylenmiş inş buluncak int olsa çokta bulmuştumda işte Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 9 Mayıs 2025 sevimli kedi yazmış: iyi niyetli birisi almış ise telefonunu çaldır belki telefonunu geri ala bilirsin Devamı için tıklayın... yok iyi niyetli olsa çoktan almıştık
Mr8ilgin yazmış: Yd cihaz diyosun polis bakmaz onu geç tel için pek uğraşmazlar. Devamı için tıklayın... yok bakıyo şimdi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 9 Mayıs 2025 şahsen bende sanmıyorum ama bimin önünde bi kamera var ona bakacaz muhtarında haberi oldu telefoncularada söylenmiş inş buluncak int olsa çokta bulmuştumda işte Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 9 Mayıs 2025 sevimli kedi yazmış: iyi niyetli birisi almış ise telefonunu çaldır belki telefonunu geri ala bilirsin Devamı için tıklayın... yok iyi niyetli olsa çoktan almıştık