Emre bolat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Emre bolat
Merhaba arkadaşlar son birkaç günümü işgal eden bir sorundan bahsedeceğim. Ben bundan 7 ay falan önce WhatsApp aero kullanıyordum. Sonra aero kullananların orijinal WhatsApp'a dönmesi gerektiğini söyleyen bir bildirim gördüm ve orijinal WhatsApp'a döndüm. Aradan 3 ay falan geçti. O zamanki telefonum (yurtdışı note 8 pro) ekranı kırılmıştı ve kullanılmaz hale gelmişti. Şimdiki telefonum (yurtdışı note 13 pro ) daha kargodayken geçici olarak babamın telefonunu kullanmam gerekti. Ne 8 proda ne babamın telefonunda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok rahat bir şekilde uygulamayı kullanabildim. Aradan 3 gün geçti ve 13 pro elime geçti hemen WhatsApp indirdim ama bı hatayla (orijinal WhatsApp kullanmıyorsunuz) karşılaştım. O gece hem şikayetvar'a hem WhatsApp desteğe yazdım. Bir sonraki gün normal bir şekilde uygulamaya girebildim. Aradan 4 ay geçti, telefonun IMEI atılması gerekiyordu. Tanıdık bir telefoncuya IMEI attırdım. İşlem sonu telefonumu aldığım zaman yine aynı hatayla karşılaştım. Desteğe yazdım yine Şikayetvara yazdım ama bu sefer şikayetimle ilgilenilmedi. Tuhaf olan kısım şu ki sadece bu telefon ve numara birlikte olunca giriş yapamıyorum(numaram bazı başka telefonlarda çalışıyor, telefonum her numarayı açıyor hatta başka bir telefon üzerinden 2. Cihaz olarak bu telefonu tanımlayabiliyorum). En az 20 kez telefoncuya gittim geldim. Sürekli iş yerimden izin almam gerekiyor. Telefona tekrardan IMEI atıldı tekrardan sıfırlandı ama hiçbir şekilde çözülmüyor(kesinlikle orijinal WhatsApp kullanıyorum). Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.