Tre-x
80+ Silver
Evet dosylardan silerseniz gidiyor. Mesela bide telegram images kısmına girin kesin orda da gerekmez birsuru resim vardir eger otomatik indirmeyi kapatmadiysanizPeki hocam dosyalardan silince her yerden silinir değil mi komple telden silinir
Direk arama yerine telegram yazin bulursunuz zaten ayrica herseyi indirmesini istemiyorsanız ki ben kapattim yoksa cok yer kapliyor. Telegramin kendi ayarlarindan otomatik indirmeyi kapatin kendiniz manuel indirin yoksa internet ve depolama israfi oluyorDosyalara girdim böyle bir menü çıkıyor nereye gideceğim
Hocam peki telegramda ziyaret ettiğimiz kanallar geçmişi diye bir şey var mıDirek arama yerine telegram yazin bulursunuz zaten ayrica herseyi indirmesini istemiyorsanız ki ben kapattim yoksa cok yer kapliyor. Telegramin kendi ayarlarindan otomatik indirmeyi kapatin kendiniz manuel indirin yoksa internet ve depolama israfi oluyor
Arama yerine tıkladığınızda hicbirsey yazmadan bakarsanız en son girdiginiz kanallar gozukuyor oradaHocam peki telegramda ziyaret ettiğimiz kanallar geçmişi diye bir şey var mı
Arama kısmına tele yazınca bile çıkıyor direkDosyalara girdim böyle bir menü çıkıyor nereye gideceğim
Evet dosylardan silerseniz gidiyor. Mesela bide telegram images kısmına girin kesin orda da gerekmez birsuru resim vardir eger otomatik indirmeyi kapatmadiysanizPeki hocam dosyalardan silince her yerden silinir değil mi komple telden silinir