Telegramı depo olarak kullanma

Reaksiyon skoru
1
telefonumda çok fazla yer yok telegramı depo olarak kullanmak istiyorum telegramda grup açtım konulara ayırıp okul pdflerim fotoğraflarım falan ayrı ayrı bunları telegrama attıktan sonra kendimden silsem silinmeden telegramda kalır mı mesela 1-2 sene sonra tekrar oradan indirebilir miyim

telefonumda çok fazla yer yok telegramı depo olarak kullanmak istiyorum telegramda grup açtım konulara ayırıp okul pdflerim fotoğraflarım falan ayrı ayrı bunları telegrama attıktan sonra kendimden silsem silinmeden telegramda kalır mı mesela 1-2 sene sonra tekrar oradan indirebilir miyim
ben olsam uygulamalara güvenmezdim
şu anki telefonun kaç gb depolama?

Bahsettiğin okul dosyaları falan çok yer kaplamaz gibime geldi. MEGA'nın bedava versiyonda verdiği 20GB'yi kullanabilirsin.

kullanılır ama bence isini saglama al goodle drive var ucretsiz onu kullan yetmezse ücretli kısmına geçl yada appleda kullan cuzi miktarlara 30-40 gb depolama imkanı veriyor

Keybase ve oracle bir ara veriyordu ama hâlâ varmı bilmiyorum 200 gb kadar.

Ama PDF ve Excel gibi dosyalar için google drive yandex disk çok daha kullanışlı

telegrama yükleme hızımla aynı mı olur daha mı yavaş olur bu tarz uygulamalar google drive falan ve nasıl kllanacağımı bilmiyorum drive iyi olabilir aslında

Geri