Yardım TELEKOM MU VODAFONE MU

gamer1099

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar İnternet taahhütü bitiyor sizce Vodafone mu telekom mu şu an telekom kullanıyorum 100 hızında lol da 10 ms alıyorum west de 40 ms alıyorum telekom ile cs de bazen 35 pingli sw ye giriyorum bazen 70 değişiyor sorum şu Vodafone geçsem 1000 hızında alsam pingim daha düşük olur mu

Arkadaşlar İnternet taahhütü bitiyor sizce Vodafone mu telekom mu şu an telekom kullanıyorum 100 hızında lol da 10 ms alıyorum west de 40 ms alıyorum telekom ile cs de bazen 35 pingli sw ye giriyorum bazen 70 değişiyor sorum şu Vodafone geçsem 1000 hızında alsam pingim daha düşük olur mu
BAna kalırsa türknet bu işte en iyisi.
Oraya bakın derim.

Tt'' derim ben

Memnunsan elleme o hatayı yaptım ben.

hocam İnternet kesintisi olmadı telekom da Vodafone veya türknet de kesinti olur mu ve ping daha fazla olur mu telekom göre
Türknet kullanıyorum 2 seneoldu sanırsam senede maksimum 2 kere bakım olsuğundan kesilmiştir.
Bölgenize göre de değişiklik gösterebilir.

Türknet kullanıyorum 2 seneoldu sanırsam senede maksimum 2 kere bakım olsuğundan kesilmiştir.
Bölgenize göre de değişiklik gösterebilir.
hocam Vodafone müşteri hizmetleri bölgenizin en hızlı İnternet altyapısı sizde dedi 100 ile 1000 hızında net veriyor telekom aradım sadece 100 veriyoruz dedi bu nasıl oluyor telekomun altyapısını almıyorlar mı

Geri